Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim yeni yol buldu, bambaşka bir dönem başlıyor!

Kalk Gidelim yeni yol buldu, bambaşka bir dönem başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim, 11 Nisan Cumartesi günü 104. ve 18 Nisan Cumartesi günü de 105. bölüm ile birlikte yine izleyicisinin karşısına çıkacak.Elde bulunan 2 stok bölümünün yayınlanmasından sonra ise dizi bitmiyor, yeni bir yol bulundu.

TRT1’de Seksenler dizisi ekibinin başlattığı evden dizi çekme projesi Kalk Gidelim için de uygulanacak. Dizinin oyuncuları kendi evlerinde sahnelerini çekecek.

Staf Film’den verilen bilgiye göre, yeni dönemde de yine aynı oyuncu ekibi rol alacak. Hazırlıklar tamamlandı ve senaryo da hazırlandı. Çekimlerin başlaması ise 25 Nisan’da gerçekleşecek.

Staf Film’in yapılan bilgilendirmede yönetmen Mustafa Şevki Doğan, evinden tüm ekibi koordine edecek.Diğer detaylar ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Kalk Gidelim yeni yol buldu, bambaşka bir dönem başlıyor! 7

Staf Film, “Bu dönemden önce olduğu gibi, bu süreçte de herkesin moralini yüksek tutmaya, bağları kuvvetlendirmeye ve iyilik dolu işler yapmaya yönelik amacımız ve hedefimiz var. İnsanların duygularına dokunabilir, biraz da yüzleri gülümsetebilirsek ne mutlu bize” diyerek Kalk Gidelim dizisinin yeni dönemde ekranda yer almaya devam edeceğini duyurdu.