Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde izleyicileri üzen gelişme!

Benim Adım Melek dizisinde izleyicileri üzen gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Benim Adım Melek, geçtiğimiz Çarşamba günü yayınlanan 28.bölümü ile birlikte ara verdi. Koronavirüs salgını nedeniyle Gaziantep’teki çekimler ertelenmişti.

Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümleri çekilemediği için belirsiz bir süreliğine Benim Adım Melek dizisi ekrana gelemeyecek. TRT’nin yayın akışında 15 Nisan Çarşamba günü için yabancı film “Dangal” görünüyor, dizi yok.

Büyük beğeniyle bu sezon başından bu yana ekranda yerini alan, Çarşamba akşamlarının alternatif yapımlarından olan ve reytingleriyle de gayet iyi durumda bulunan dizinin ne zaman çekimlerinin başlayacağı bilinmiyor.

TRT’nin Seksenler, Tutunamayanlar ve Kalk Gidelim dizisi oyuncuları ile evden çekilen videolarla ilerleme konusunda bir adımı var. Fakat Benim Adım Melek dizisi için gündeme gelen bir gelişme yok.

Benim Adım Melek dizisinin oyuncuları kendilerini karantinaya aldılar ve virüse yakalanmamaya çaba harcıyorlar. Dizinin akıbeti ise ilerleyen günlerde koronavirüs ile ilgili yaşanacak gelişmelere göre planlanabilecek.