Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kalk Gidelim’in Kelle İsmail’i Halil İbrahim Kalaycıoğlu yine TRT1 dizisinde!

Kalk Gidelim’in Kelle İsmail’i Halil İbrahim Kalaycıoğlu yine TRT1 dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde uzun süre ekranda yer alan isimlerden birisi de Halil İbrahim Kalaycıoğlu oldu…Zülfikar Ağa karakterini canlandıran oyuncu akıllarda bu rol ile kaldı. Oyuncu en son TRT1’de yayınlanan Kalk Gidelim isimli dizide Kelle İsmail karakteri ile dikkatleri çekmişti.

1957 yılında Malatya’da dünyaya gelen oyuncu, Devlet Konservatuvarı Yüksek Tiyatro mezunudur. Uzun yıllar tiyatro ve sinema sektöründe birçok rolde yer alan Halil İbrahim Kalaycıoğlu, 2000’li yıllardan itibaren de dizilerde bulunmaya başladı.

Koçum Benim, Cennet Mahallesi, Acı Hayat, Kırık Kalpler gibi yapımlarda izlediğimiz usta oyuncu, son dönemde ise Hercai ve Kalk Gidelim isimli dizilerde göründü.

TRT1’de ikinci sezonu devam eden Gönül Dağı dizisi için oyuncu arayışları var. Mezarcı İlyas karakteri için de Halil İbrahim Kalaycıoğlu ile anlaşma yapıldı. Diziye yeni bir aile katılacak.

Mezarcı İlyas’ın üç çocuğu bulunacak. İkisi erkek, birisi kız olan bu çocukları kimlerin canlandıracağı da ortaya çıktı. Cemil Şahin, Ufkum Kalaoğlu ve Buse Orcan dizinin yeni genç isimleri oldular.