Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara’dan sonra Deniz Can Aktaş üst üste yeni rollerle sınava çıktı!

Menajerimi Ara’dan sonra Deniz Can Aktaş üst üste yeni rollerle sınava çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Deniz Can Aktaş, son dönemin öne çıkan genç yeteneklerinden birisi konumunda. 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar isimli dizide Seçkin karakteri ile setlere adım atan oyuncu, üst üste başarılı rollere hayat verdi.

Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Burak olarak sevilen oyuncu, Avlu isimli çok sevilen dizide ise Alp karakteri ile başarılı işlere imza attı. Aşk Ağlatır’dan sonra Menajerimi Ara ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Deniz Can Aktaş, kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor.

Geçen sezon Star TV ekranında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde Barış karakterini canlandıran oyuncu, Ahsen Eroğlu ile çok iyi bir dizi çifti olmasıyla da gündemdeydi…

Deniz Can Aktaş, yeni sezonda ise farklı kulvarlarda yine iddialı roller ile yoluna devam ediyor. Tiyatroya da ilgi gösteren oyuncu yeni bir oyun ile sahnelere çıkıyor.

Romeo ve Juliet isimli yeni oyunda Naz Çağla Irmak ile başrolü paylaşan Deniz Can Aktaş, 15 Ekim’den itibaren yeteneklerini tiyatro sahnesinde de sergileyecek.

Menajerimi Ara'dan sonra Deniz Can Aktaş üst üste yeni rollerle sınava çıktı! 7

Oyuncunun ayrıca bir sinema filmi için de anlaşma yaptığı ortaya çıktı. Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğini yaptığı Bandırma Füze Kulübü isimli yeni film için yakında çekimler başlayacak.

Umut karakterini canlandıracak olan ünlü oyuncu, Alina Boz ile de filmde başrolde yer alacak.

Deniz Can Aktaş yeni dönemde belki dizilerde henüz yok ama hem tiyatro hem de sinema faaliyetleri ile tecrübesini artırmayı sürdürüyor.