Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinin gerçek yüzünü Şevval Sam ortaya döktü!

Yasak Elma dizisinin gerçek yüzünü Şevval Sam ortaya döktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk 4 sezonu çok başarılı bir şekilde devam eden Yasak Elma, beşinci sezonuyla da yoluna devam edebilen diziler arasında yer alıyor. Fox TV’nin son dönemde en önemli yapımı olan ve birçok dizi biterken ayakta kalmayı başaran Yasak Elma, bunu nasıl başarıyor? İşte bu soruyu soran birçok kişi var.

Dizide Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade ayrıldı ve bu ayrılık hikayeyi bir hayli zayıflattı. Ancak bu duruma rağmen senaristler yine toparlamayı başardı ve beşinci sezonda dizi eski günlerine dönmeye başladı.

Ender karakterini canlandıran Şevval Sam, Yasak Elma dizisinin gerçek yüzünü ortaya koyan sözleri ile dikkatleri üzerine çekti. Yasak Elma dizisinde yaşlanmak istemediğini ifade eden oyuncu, aslında projenin kendisi için çok uzun sürdüğü itirafında da bulunmuş oldu. Beşinci sezonun sonunda final olabileceğini de belirten Şevval Sam, Yasak Elma dizisine gösterilen bu ilginin nedenini de anlattı.

Dizide abartılı bir hikaye anlatıldığını ve eğlendirmeye çalıştıklarını ifade eden Şevval Sam, bir hayal dünyasını abartılı sahnelerle sunduklarını belirtti.

Yasak Elma dizisinin bu dünyada olmaması gereken ne varsa onları ekrana taşıyarak absürt komedi yaptıklarını da anlatan Şevval Sam’ın bu sözleri diziyi en iyi anlatan ifadeler oldu:

İşte Şevval Sam’dan Yasak Elma yorumu: “İnsanlar tabii ki pandeminin ağırlığını üzerlerinde hissediyorlar. Bizim dizideki her şeyin olabilirliği, o renkler, o absürt komedi hali insanların gerçeklerin hafif hissetmesini sağlıyor. Dizi çok eğlendiriyor. Bazı karakterleri abartıyoruz ama hayatın da bir parçası var içinde. Bazen hayatta öyle şeyler oluyor ki, dizide olduğunda ‘yok artık’ diyorsunuz. Abartı dediğiniz bir sürü şey hayatta daha sert de gelişebiliyor. Burası biraz daha hayal dünyası. Bu dünyada olmaması gereken ne varsa onun parodisini yapıyoruz. İzleyicilerimize çok teşekkür ediyoruz, geçen hafta birinci olduk.”