Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası dizisi en çok Yağmur Tanrısevsin’e yaradı!

Kalp Yarası dizisi en çok Yağmur Tanrısevsin’e yaradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, yeni sezonda izleyicilerle atv ekranında buluşuyor. Gökhan Alkan ile başrolde yer aldığı Kalp Yarası dizisinde yer alan oyuncu, yetenekleri ile hayranlarını mest ediyor.

Ayşe karakterinde izlediğimiz oyuncu hem sürükleyici öykünün kadın başrolü olarak çok iyi performans sergiliyor hem de duru güzelliği ve sempatikliği ile sosyal medyada hayranlarından büyük ilgi görüyor.

Yağmur Tanrısevsin, geçen sezon Oğuzhan Koç ile ayrılığı ile gündem olmuştu. Ayrıca Menajerimi Ara dizisindeki konuk oyunculuğu dışında ekranda 4 yıldır olmayan bir isimdi.

Kalp Yarası dizisindeki Ayşe karakteri ile yeniden hayranlarının karşısına çıkan oyuncu, son ayların en çok konuşulan isimlerinin başında geliyor. Her paylaşımı, giydiği kıyafetleri, dizideki sahneleri sürekli gündem oluyor.

Kalp Yarası dizisi en çok Yağmur Tanrısevsin'e yaradı! 7

Yağmur Tanrısevsin sadece güzelliği ile değil zarafeti ve yüreklere dokunan başarılı dram performansıyla da binlerce övgü mesajı alıyor. Oyuncu adına 4 yılın ardından yeniden dizilere dönmek büyük fayda sağladı.

Kariyerinde zıplama yaşayan Yağmur Tanrısevsin için Kalp Yarası dizisinin çok iyi bir seçim olduğunu söylemek doğru olacaktır.

Antakya’da çekimleri devam eden dizide partneri Gökhan Alkan ile de uyum içinde çalışan oyuncu, yetenekleri ile ön plana çıkmanın mutluluğunu da yaşıyor.