Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’de söyleyecek çok sözü olup da fırsat isteyen bir dizi var!

Star TV’de söyleyecek çok sözü olup da fırsat isteyen bir dizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Salı akşamları yayınlanmaya başlanan Sana Söz dizisinden bahsediyoruz. Nehir Erdoğan ile Erkan Petakkaya’nın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölüm reytingleri ne yazık ki düşük geldi.

Star TV, farklı günlerde diziyi yayınlayarak farkındalık yaratmak ve hikayeyi sevdirmek için elinden geleni yaptı. Dizinin ikinci bölüm sonuçları çok merak ediliyor. Reytingler yükseliş sergiler ise bu iyiye işaret olarak algılanacak. Dizinin anlatacak çok derdi var.

Aslında televizyon ekranında bu tür projelere izleyicilerin değer vermesi ve hikayenin gücünü kavraması gerekiyor. Ancak Sana Söz için ilk bölümde bu gerçekleşmedi.

Milliyet blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Sana Söz dizisinin dikkat çeken noktalarını yazdı. Güleroğlu’na göre izleyiciler dizinin değerinin farkına varmalı ve mutlaka ekran başına geçmeli.

Anibal Güleroğlu, yazısında şu detaylara vurgu yaptı:

“Elif’in kocası Avukat Erdem üstünden kendi mesleki ve maddi çıkarlarını vicdan duygusunun önünde tutarak tacizci canileri dahi savunmakta sakınca görmeyenlere vurgu yapan… Ömer ile devletin kolluk güçlerinin özverili tablosunu çizen… Elif’in sansasyonel varlığıyla televizyon programlarının gücüne göndermede bulunan ‘Sana Söz’, söyleyecek çok sözü olan bir iş konumunda.

Hal böyleyken ekrana farklı bir renk katan… Gerçekçi ve çok yönlü varlığıyla kolayca izlenebilen diziye şans tanınmasından yana olduğumu belirtip ‘Sana Söz diyenin değerini bilin kardeşim’’ diyerek koyuyorum noktayı.”

Sana Söz dizisinin ikinci bölümünden yayınlanan fragman etkili bir bölümün daha gelmekte olduğunu gösteriyor. 9 Kasım Salı akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan yeni bölümde önemli mesajlar verilecek.