Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisi muhteşem reyting sıçramasıyla büyük mesaj verdi!

Kalp Yarası dizisi muhteşem reyting sıçramasıyla büyük mesaj verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yaz ekranının en iyi dizilerinden birisinin Kalp Yarası olacağı bir süredir ifade ediliyordu. Sosyal medyada da diziye yönelik güçlü bir beklenti vardı. atv ekranında geçen hafta ilk bölümü yayınlanan dizinin reytingleri beklentilerin altında geldi. Belki tüm kişiler kategorisinde fena sayılmayacak bir başlangıç yaptı ama, Kalp Yarası’ndan tüm kategorilerde büyük beklenti hakimdi.

İşte bu beklenti sonunda karşılık buldu. Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran’ın başrolünde yer aldığı dizinin ikinci bölümü 5 Temmuz akşamı ekrandaki yerini aldı. İkinci bölüm yine hikaye ve oyunculuk performansları, ayrıca atmosfer bir harikaydı. Bunun karşılığında da izleyiciler diziye adeta reyting zıplaması yaşattı.

Sadece tüm kişiler kategorisinde değil, AB ve ABC1 gruplarında da izleyicilerin yeni favori dizisinin Kalp Yarası olduğu reyting sonuçları ile ortaya çıktı. Tüm kategorilerde birincilik elde eden atv dizisi, düşünüldüğü gibi bir patlama yapmış oldu… Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisi de izleyicilerden geçer not aldı.

Kalp Yarası dizisi muhteşem reyting sıçramasıyla büyük mesaj verdi! 7

Dizinin ortalamanın çok üzerine çıkan tüm kişiler ve ABC1 performansları da göz kamaştırıyor. AB’de birçok yaz dizisinden çok daha iyi sonuç alan Kalp Yarası, ikinci bölümü ile birlikte birinciliklere abone olacağının da ilk işaretlerini verdi.

Dizinin yaz boyunca ekranda güçlü bir performans sergileyeceği gözüküyor ama asıl önemli olan kış sezonunda da Kalp Yarası kendisine sarsılmaz bir yer açmaya başlıyor. Dizi yazlık bir proje değil. Dram yapımı ve kış döneminde de izleyicileri sürükleyebilecek bir pozisyonda olacaktır.

Kalp Yarası dizisinin ikinci bölümüyle yaşadığı büyük sıçrama, tüm kategorilerde birinci olması aslında kış sezonunda da güçlü bir dizi olarak yoluna devam edeceğinin ilk işaretleri oldu.