Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası’nın müthiş yükselişi, Aşkın Tarifi ve Kahraman Babam dizilerini ateşe attı!

Kalp Yarası’nın müthiş yükselişi, Aşkın Tarifi ve Kahraman Babam dizilerini ateşe attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Yaz ekranında diziler arasında yine reyting yarışları dikkat çekiyor… Pazartesi akşamları 3 yeni dizinin mücadelesini izliyoruz. Kanal D ekranında Aşkın Tarifi isimli romantik komedi dizisi yer alıyor. Kahraman Babam isimli Show TV’nin itfaiyecilerin hikayesini anlatan dram dizisinin yanı sıra atv’de ise Kalp Yarası yayın hayatına önceki hafta başladı.

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisini buluşturan Kalp Yarası dizisi diğer iki rakibine oranla dün akşam müthiş bir çıkış yaptı. Dizi hayranlarını kendisine çeken atv’nin dram yapımı, hikayesi, atmosferi ve oyunculuk performansları ile izleyicilerin kalbini çaldı. Dizinin sosyal medya etkinliği de bir hayli yüksek.

Kalp Yarası'nın müthiş yükselişi, Aşkın Tarifi ve Kahraman Babam dizilerini ateşe attı! 9

Aşkın Tarifi dizisinde 5. bölüm geride kaldı. Dizinin 3. bölümünde ciddi bir yükseliş yaşanmıştı. Ancak 4.ve 5. bölümlerde düşüşler peş peşe geldi… Bunda Kalp Yarası dizisinin etkisinin olduğunu söyleyebiliriz.

Kalp Yarası’nın başlaması ile birlikte birçok dizi hayranı atv ekranını tercih etti. Aşkın Tarifi ve Kahraman Babam dizilerine olan ilgisi ise azalmaya devam ediyor.

Kalp Yarası'nın müthiş yükselişi, Aşkın Tarifi ve Kahraman Babam dizilerini ateşe attı! 10

Dün akşam Kalp Yarası tüm kategorilerde birincilik elde ederek güçlü bir adım attı. Aşkın Tarifi ise geçen haftaya göre düşüş sergileyerek ortalama reytinglerin altına geldi ve tüm kategorilerde günü 4. sırada tamamladı.

Kahraman Babam dizisi ise tüm kişilerde 8. sırada ve ABC1’de 10. durumda bulunuyor. Dizinin AB’deki performansı ise çok düşük ve günü ancak 19. sırada bitirebildi.

Kalp Yarası'nın müthiş yükselişi, Aşkın Tarifi ve Kahraman Babam dizilerini ateşe attı! 11

Bu sonuçlar da gösteriyor ki, pazartesi akşamlarının sürükleyici dizisi Kalp Yarası olacak. atv dizisi güçlendikçe bu durum Kanal D ve Show TV dizilerini olumsuz etkileyecek.