Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinde büyük kırılma gerçekleşti!

Kalp Yarası dizisinde büyük kırılma gerçekleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Kalp Yarası dizisinin 20 bölümü geride kaldı. Yaz döneminden bu yana izleyicilerle buluşan Kalp Yarası, heyecanlı hikayesi ile dikkatleri çekiyor.

Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran’ın başrollerinde yer aldığı dizide Ferit karakteri ile Ayşe’nin yaşadıkları izleyicileri de bir hayli üzüyor… Ayşe’nin bebeğini kaybetmesi ve suçlu olarak da Ferit’in kendisini koruyamamasını öne çıkartması 21. bölümde bir kırılma noktası olacak.

Ayşe’nin bebeğini kaybetmenin isyanı ile söylediği sözler çok ağır oldu. Ferit’in tüm yükü omuzladığı bir bölüm izleyeceksiniz. 22 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 21. bölümde Ayşe’nin şu isyanı dikkat çekiyor: “Keşke buraya hiç gelmeseydim. Keşke seni tanımasaydım. Ayşe diye birisi yok artık.”

Kalp Yarası dizisinde büyük kırılma gerçekleşti! 7

Ferit kendisinin de bebeğini kaybettiğini ve aynı acıyı yaşadığını söylese de annelik ruhunu içinde hisseden Ayşe’nin bunu kaybetmiş olmanın verdiği hırsla neler yapacağını kimse bilmiyor…

Ayşe’nin Ferit’e “Koruyabildin mi beni?” şeklindeki çıkışı da dizinin kırılma noktalarından birisi olacak. Ayşe ve Ferit arasındaki sorunların çözülmesinin artık kolay olmadığı da net bir şekilde ortada.

Merve Çağıran’ın canlandırdığı Hande karakterinin fazlasıyla öne çıkmasından rahatsız olan dizinin hayranları, Ayşe’nin Hande’yi affetmesinin de büyük bir hata olduğunu düşünüyor.

Ferit karakterinde Gökhan Alkan’ın hayranlarından övgüler aldığı Kalp Yarası dizisinin 21. bölümünden fragman çok şey anlatıyor: