Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinde kimsenin beklemediği yeni bir karar alındı!

Kalp Yarası dizisinde kimsenin beklemediği yeni bir karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası dizisi atv ekranında yayınlanıyor ve pazartesi akşamları zayıflayan reytingleri ile sıkıntılı bir süreç içinden geçiyor. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümlerinde hikayede yaşanacakların izleyicileri yeniden ekrana taşıması yönünde bir beklenti var.

Dizinin 22. bölümü 29 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak ve şimdiden izleyicilerin heyecanını ve merakını artırmak için fragmanlar paylaşılıyor. Yağmur Tanrısevsin’in canlandırdığı Ayşe karakterinin alacağı kararlar ile diziye yeni katılacak olan bir karakter heyecanı daha da yükseltecek.

İştar Gökseven diziye 22. bölümde katılacak ve Şahin karakterine hayat verecek. Ayşe’nin dedesi Şahin hikayede büyük değişime neden olacak. Ayşe ise ilk zamanlarda dedesini kabul etmek istemeyecek.

Kalp Yarası dizisinde kimsenin beklemediği yeni bir karar alındı! 7

Ayşe’nin alacağı ayrılık kararı ise herkesi şaşırtacak. Kimsenin beklemediğini yapan Ayşe, düğümü çözmek istiyor ve İstanbul’a geri dönerek de zor bir karar alıyor…

Antakya’da çekimleri devam eden dizide bu iki konu 22. bölümde öne çıkacak. Yeni karakterin diziye renk katması beklenirken, Ayşe’nin ayrılık kararının da hikayede farklı bir döneme doğru gidilebileceğine işaret ettiği değerlendiriliyor.

Senaristler İstanbul’da sahne yazar mı, hikaye bir süre farklı bir atmosfere kayar mı? İşte bu sorular da Kalp Yarası hayranları tarafından merak ediliyor.

atv yönetimi ise dizinin reytinglerinin yükselmesini istiyor ve senaryodaki bu yeni adımların da izleyicileri yeniden ekrana çekmesini arzu ediyor.

İşte 29 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Kalp Yarası 22. bölüm fragmanı: