Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ada Masalı dizisiyle finalden önce duygusal buluşma!

Ada Masalı dizisiyle finalden önce duygusal buluşma!

tarafından ker_def

Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’nın dün akşam yayınlanan 23. bölümü seyircinin beğenisini kazandı. Bölüme Haziran’ın (Ayça Ayşin Turan) Poyraz’a (Alp Navruz) hazırladığı sürpriz doğum günü damga vurdu.

Eğlenceli hikayesiyle çarşamba akşamları Star TV ekranlarında seyirciyle buluşan ‘Ada Masalı’nın 23. bölümü reytinglerde bir hayli düşük oranlar elde ederek orta sıralarda kendisine yer buldu. Dizinin 25. bölümünde final yapmasına karar verilmişti. Geriye sadece 2 bölüm kaldı.

‘Ada Masalı’nın yeni bölümünden yayınlanan ön izleme sahnesinde Poyraz’ın doğum günü dileğinin ne olduğu merak uyandırırken Haziran ile Poyraz’ın romantik diyaloğu herkesi etkiliyor.

Finalden önce önümüzdeki hafta Ada Masalı dizisinde romantik anlara şahitlik edeceksiniz. Dizi hayranları hikayenin bitmesine üzülüyor ama Star TV’nin düşük reytinglere rağmen yapımı bugüne kadar desteklemesinden de memnun.

Ali Bilgin’in genel yönetmenliğini, Özgür Sevimli’nin ise yönetmenliğini üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’a Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Rami Narin, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Özge Demirtel, İlkay Akdağlı, Can Kahraman, Eylül Ersöz ve Bedia Ener.