Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalp Yarası dizisinde o sahneler çoğalsın talebi!

Kalp Yarası dizisinde o sahneler çoğalsın talebi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan Kalp Yarası dizisi dram yapımlarını sevenler için iyi bir alternatif oldu… Yaz sıcaklığını hissettiren romantik komedi dizilerinin yanı sıra dram yapımları da izleyicilerden ilgi görmeye devam ediyor. Kalp Yarası’nın ilk bölümünün tüm kişiler kategorisinde iyi sonuçlar alması dikkat çekmişti.

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisini de birbirine çok yakıştıran dizi hayranları yeni bölümleri heyecanla bekliyor. Hikayede de önemli gelişmeler izleyicileri bekliyor… 5 Temmuz Pazartesi günü yayınlanacak olan 2. bölümden yeni görüntüler ortaya çıktı. Ayşe ile Ferit’in atışmalarını çok seven dizi hayranları, yeni bölümlerde bu tür sahnelerin çoğalmasını istiyor.

Dizinin ikinci bölümde reytinglerinde de bir yükseliş yaşanmasına yönelik büyük bir beklenti var. İlk bölümde reytingler beklentilerin altında kalmıştı. Ancak yaz dizilerinin genel özelliği haftalar ilerledikçe izleyici ilgisinin de arttığı gerçeğini bu sezon çok sık gördük. Kalp Yarası dizisinin de yine güçlü bir izleyici desteği ile yoluna devam etmesi beklentisi var.

Kalp Yarası dizisinde o sahneler çoğalsın talebi! 8

İşte Kalp Yarası dizisinin 2.bölüm fragmanı ve özet bilgileri: Ferit ve Ayşe’nin herkesin şaşkın bakışları altında nikah masasına oturması, Antakya’nın gündemine damga vurur.

Hande büyük bir hayal kırıklığı yaşarken; Hüseyin ve Zümrüt Varoğlu, Sancakzadelerle tüm ilişkilerini keserler

Gelecek planları çöken Azade Hanım ise Ayşe’yi gelin olarak kabul etmez.

Kalp Yarası dizisinde o sahneler çoğalsın talebi! 9

Ferit, herkesi aşk evliliği yaptığına inandırmaya çalışırken; Ayşe karşısında hem Hande’yi hem Azade’yi bulur.

Yaman, her şeyini kaybetse bile Hande’nin peşini bırakmaz; ancak Zümrüt, Hande’nin bir şeyler sakladığından şüphelenmektedir.