Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizisinin Çağla’sı Melisa Döngel babası tarafından istismar edilmiş!

Aşk Mantık İntikam dizisinin Çağla’sı Melisa Döngel babası tarafından istismar edilmiş!

tarafından ker_def

2015 yılında Ne Münasebet isimli diziyle oyunculuğa başlayan Melisa Döngel’in hayat hikayesinde çok sarsıcı bir gerçek ortaya çıktı. Bugüne kadar yer aldığı dizilerle dikkat çeken oyuncu, son dönemin öne çıkan kadın oyuncularından birisi oldu. Bizim Hikaye dizisinde Deniz karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, Elif dizisinde Süreyya, Aşk Ağlatır’da Cemre ve Sen Çal Kapımı dizisinde ise Ceren karakterlerini canlandırdı.

Yaz ekranı başlarken dizi değiştiren Döngel, Sen Çal Kapımı dizisindeki başarılı performansının ardından gelen başrol teklifini kabul ederek Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV dizisine Çağla karakteri ile katıldığı. Elmalı davasının Türkiye’ye dehşete düşürdüğü şu günlerde Melisa Döngel hakkında da önemli bir gerçek ortaya çıktı.

Döngel’in babası tarafından istismara uğradığı ortaya çıktı. Bu nedenle birkaç yıl önce psikolojik tedavi de gören oyuncu, şimdi cezaevinde olan babasıyla mahkemelik. Bu mahkemenin nedeni ise kardeşinin velayetini alma çabası.

MELİSA DÖNGEL KİMDİR? İŞTE TÜM DETAYLAR TIKLAYINIZ…

İstismar sonrasında babasının cezaevine gönderildiği, Melisa Döngel’in psikolojik tedavi gördüğü ve tüm bu yaşananları unutmak için de oyunculuğa adım attığı ortaya çıktı.

Aşk Mantık İntikam dizisinin Çağla'sı Melisa Döngel babası tarafından istismar edilmiş! 8

Melisa Döngel, sarsıcı olayı bir röportajda şu sözlerle anlattı: “Aslında oyuncu olmayı hiç düşünmedim, istediğim tek şey psikolog olmaktı. Tabii hayat oyunculuğa yöneltti beni. Fakat işin içine girince oyunculukla psikologluğun çok zıt kulvarlarda olmadığını gördüm. Oyunculukta birçok karaktere bürünüp halkın yaşadığı çıkmaz durumlara ayna olabiliyoruz. Bir nebze de olsa yol gösterici olabildiğimizi umuyorum.”

Melisa Döngel’in babasıyla 17 yaşındaki kız kardeşinin velayeti nedeniyle mahkemelik olduğu bilgisi de ortaya çıktı. Kardeşinin de kendisi gibi bir olayla karşılaşmaması için Melisa Döngel velayet mücadelesi veriyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinin Çağla'sı Melisa Döngel babası tarafından istismar edilmiş! 9

Babasının kötü bir hayatı olduğu gerekçesi ile velayeti vermek istemediği, Melisa Döngel’in ise almak için çaba harcadığı, Rusya’da bulunan annelerinin ise kızını bakamadığı gerekçesiyle Melisa Döngel’in yanına gönderdiği de gelen bilgiler arasında bulunuyor.