Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalp Yarası dizisinde yeni karar yeni dönemin işareti oldu!

Kalp Yarası dizisinde yeni karar yeni dönemin işareti oldu!

tarafından ker_def

Pazartesi akşamları yayınlanan Kalp Yarası dizisi, yaz döneminden bu yana izleyicilerle buluşuyor. Antakya’da çekimleri devam eden dizinin başrollerinde Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin bulunuyor. İki ünlü oyuncunun güçlü uyumu ve yüksek enerjileri ile kış döneminde de dizi izleyici ilgisini sürdürüyor.

Reytinglerin düşmesi bir sıkıntı olsa da hikayeye inanan hatırı sayılır bir izleyici kitlesi desteğine devam ediyor.  atv’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği, pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi ‘Kalp Yarası’ 29 Kasım Pazartesi yirmi ikinci bölümüyle ekrana gelecek.

Yeni bölümde en çok da Ayşe ile Ferit konusunda önemli olaylar yaşanacak. Yeni kararlar alan Ayşe, hikayenin gidişatını değiştirecek. Ayşe ile Ferit’in ilişkisi yeni bir döneme girecek. Ayrıca Ayşe’nin intikam alma isteği de bir hayli artacak. Bu da diziye yeni bir heyecan katacak.

Ayşe, yaşadığı felaketlerin sorumlusu olarak gördüğü Hande’ye karşı yaptığı tehlikeli hamlenin sonucunda dedesi Şahin’le yüzleşmek zorunda kalır.

Sancakzadelere karşı güçlerini birleştiren Hande ve Yaman, intikamları uğruna yeni bir yola girerler. Diğer tarafta Azade’nin tuzağına düşen Adnan ise reddedemeyeceği bir teklifle Yaman’ın kapısını çalar.

Ferit ilişkilerini toparlamaya çalışsa da Ayşe tüm geçmişi ve geleceğiyle yüzleşmek zorunda kalınca bir karar aşamasına gelir. Ayşe’nin vereceği karar, Ferit ve Ayşe ilişkisini yeni bir dönemece sokar.

‘Kalp Yarası’, yeni bölümüyle, pazartesi 20.00’de atv’de…