Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisindeki ertelemenin altından Nesrin Cavadzade çıktı!

Kalp Yarası dizisindeki ertelemenin altından Nesrin Cavadzade çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kuruş dizisinde çekimler bir kez daha durdurulmuştu. Dizinin yeni bölümünün yayını da gelecek haftaya ötelendi. Pazartesi akşamları yayınlanan Üç Kuruş, Show TV’nin bu sezon yayınladığı en önemli dizilerin başında geliyor.

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora, Nursel Köse’nin başrollerinde yer aldığı dizinin bir başka kadın yıldızı ise Nesrin Cavadzade. 4 sezon Yasak Elma dizisinde Şahika olarak izlediğimiz oyuncu, yeni sezonda ekranda Bahar karakteri ile yer alıyor.

10 Ocak’ta Üç Kuruş dizi ekibinin sete çıkması bekleniyordu ama hem Uraz Kaygılaroğlu hem de yönetmen Sinan Öztürk korona virüse yakalandı.

Bu ikiliye Nesrin Cavadzade de eklendi… Yaptırdığı testin pozitif çıkması üzerine ünlü oyuncu evinde karantinaya girdi.. Oyuncunun hafta içinde karantina sürecinin bitmesi ile birlikte yeniden sete dönmesi bekleniyor…

Kalp Yarası dizisindeki ertelemenin altından Nesrin Cavadzade çıktı! 7

Üç Kuruş dizisinde yaşanan bu koronavirüs sıkıntısı Kalp Yarası’na da etki etti. Nesrin Cavadzade ile aynı evi paylaşan Gökhan Alkan, yılbaşı arasında İstanbul’a gelmişti.

Antakya’da çekimlerine ara verilen Kalp Yarası dizisinin başrol oyuncusu Gökhan Alkan da koronavirüse yakalandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Nesrin Cavadzade’den sonra aynı evi paylaştığı sevgilisi Gökhan Alkan’ın da koronaya yakalanması ile birlikte bu durumdan sadece Üç Kuruş dizisi değil, Kalp Yarası dizisi de etkilenmiş oldu.

Üç Kuruş’tan sonra Kalp Yarası’nın setinde de yaşanan gecikmeler koronavirüs kaynaklı ve iki aşığın arka arkaya pandemi sorunu ile yüzleşmesi, dizilerin de çekimlerinde aksamaya neden oldu.