Ana sayfa Dizi Fragmanları Elkızı dizisiyle ilgili Fox TV’den değişiklik duyurusu!

Elkızı dizisiyle ilgili Fox TV’den değişiklik duyurusu!

tarafından ker_def

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Feride Kaytan’ın oturduğu ve senaryosunu Hilal Yıldız’ın kaleme aldığı “Elkızı” dizisi, yeni gününde izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Her pazar saat 20.00’de FOX ekranlarına gelecek, Ezo’nun acı dolu hayat hikayesini anlatan dizide güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Şimdiye kadar 10 bölümü Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin artık Pazar günlerine alınmasının sonuçları merak ediliyor. Dizinin yeni gününde nasıl reytingler alacağı da merakla bekleniyor.

Sevda Erginci, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper gibi başarılı isimlerin rol aldığı dizinin yeni gün duyurusu Fox TV’den yayınlanan fragman ile duyuruldu.

“Elkızı”, her pazar saat 20.00’de FOX’ta ekrandaki yerini alacak. Dizinin 13 bölüm süreceği ve 3 bölüm sonra final yapılacağı yönündeki iddialar da ortaya atılmıştı.

Şayet Elkızı dizisi pazar akşamları iyi reytingler alırsa devam etme ihtimali de olabilir. Yargı ve Teşkilat dizilerinin karşısında Elkızı’nın nasıl sonuçlar alınacağı merakla bekleniyor.