Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisini daha da dikkat çekecek hale getiren transfer!

Kalp Yarası dizisini daha da dikkat çekecek hale getiren transfer!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Kalp Yarası dizisi izleyicilerle pazartesi akşamları buluşuyor. Şimdiye kadar 2 bölümü yayınlanan dizinin geri dönüşleri çok güzel geldi. Hem hikayesi beğenildi hem başrol oyuncularının uyumuna olumlu yorumlar yapıldı.

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin çok iyi bir enerji yaydıkları Kalp Yarası dizisinde Merve Çağıran ile Toprak Can Adıgüzel de başrolün hakkını veren performanslar sergiliyor. Reytingleri ile de dikkatleri çeken ve izleyicilerden geçerli not alan diziye yeni bir isim daha geldi.

Uzun süre dizi suskunluğu ile hayranlarının merakla yeni projesini beklediği Serenay Aktaş’ın Kalp Yarası dizisine katıldığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz ay final yapan Savaşçı dizisinde Selcen Efe karakteri ile 10 bölüm izlediğimiz oyuncu, şimdi de yeni bir maceraya doğru yol alıyor.

Kalp Yarası dizisini daha da dikkat çekecek hale getiren transfer! 7

Eskişehir’de çekilen Savaşçı dizisinin ardından bu sefer Antakya’ya giden Serenay Aktaş, Kalp Yarası dizisinde yer alacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu Ebru karakteri ile dizide kilit bir rol üstlenecek.

Süreç Film imzalı Kalp Yarası dizisinin yaz ekranında iyi reytingler alması ve kış sezonunda da devam edebilecek bir yapım görüntüsü vermesi dikkatlerden kaçmamıştı.

Serenay Aktaş dizide uzun süreli olmayacak, konuk oyuncu olarak hikayeye katılan Aktaş’ın performansı da merakla bekleniyor. Oyuncuyu hikayede İnanç Konukçu’nun canlandırdığı Sinan karakterinin eski eşi olarak izleyeceğiz.