Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisi şanssızlığı yaşayan Serenay Aktaş’a dizi piyangosu vurdu!

Savaşçı dizisi şanssızlığı yaşayan Serenay Aktaş’a dizi piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Aktaş, uzun bir süre dizilere ara vermişti. Televizyon ekranında hayranları buluşmak için Savaşçı dizisini seçen oyuncu, bir talihsizlikle karşılaştı… Limon Yapım tarafından 5. sezonu Nisan ayında yayınlanan Savaşçı’da Serenay Aktaş, Teğmen Selcen Efe karakterine hayat verdi. Oyuncu başarılı performansı ile dikkatleri çekti.

Savaşçı dizisinin ilk 4 sezondaki müthiş başarısı sonrasında 5. sezon öncesi yaşanan sorunlar, Berk Oktay’ın ayrılması, yeni bir oyuncu kadrosunun hikayeye eklenmesi süreçlerini getirdi. Dizi sezona geç başladı ve izleyicisi de artık Savaşçı’nın 5.sezonu için yeniden ekran başına geçmeye niyetli değildi.

Fox TV ekranında Savaşçı 5. sezonuyla sadece 10 bölüm kaldı. Serenay Aktaş rolünü çok sevmişti ama ne yazık ki, sadece 10 bölüm hikayede yer alabildi. Eskişehir’deki çekimlerde çok mutlu olduğunu ve karakterini çok sevdiğini ifade eden oyuncu için kısa süreli bir ekrana dönüş oldu.

Savaşçı dizisi şanssızlığı yaşayan Serenay Aktaş'a dizi piyangosu vurdu! 7

Şimdi ise Serenay Aktaş’ın yeni bir proje ile ekranda yeniden yer alacağı ortaya çıktı. Savaşçı dizisi şanssızlığının ardından oyuncu, yaz ekranının dram yapımlarından olan Kalp Yarası ile anlaştı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre pazartesi akşamları yayınlanan dizide oyuncu Ebru karakterine hayat verecek.

Kilit bir rolle izleyicilerin karşısına çıkacak olan oyuncu, Antakya’daki çekimlere de katıldı.