Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası dizisini izleyenler dört gözünü açtı, izlemeyenler çok şey kaçırdı!

Kalp Yarası dizisini izleyenler dört gözünü açtı, izlemeyenler çok şey kaçırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kalp Yarası dizisi beklendiği gibi izleyicileri adeta mest etti!
atv ekranında ilk bölümü başlayan Kalp Yarası dizisi, pazartesi akşamlarının parlayan güneşi olabileceğini gösterdi. Tomris Giritlioğlu’nun hikayesinden uyarlanan Kalp Yarası dizisinin çekimleri Antakya’da devam ediyor.

Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran’ın başrollerini paylaştığı dizinin ilk bölümü dün akşam ekrana geldi. Dizi hayranlarının beklediği kalitede ve ilginin artarak sürebileceği bir dizi olduğu da hemen anlaşılıyor.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda dizinin hikayesinden, atmosferinden ve karakterlerinden etkilendiklerini belirten birçok dizi hayranı olumlu yorumlar yaptı. Yağmur Tanrısevsin ile Gökhan Alkan ikilisinin de birbirlerine çok yakıştığına vurgu yapan dizi hayranları Kalp Yarası dizisine geçer not verdi.

Kalp Yarası dizisini izleyenler dört gözünü açtı, izlemeyenler çok şey kaçırdı! 8

Yağmur Tanrısevsin 4 yıl aradan sonra yeniden ekrana döndü ama bu bomba gibi bir geri dönüş olarak kayıtlara geçti. Hayranları oyuncunun doğallığına, güzelliğine ve yeteneklerine yine hayran kaldıklarını belirten yorumlar yaptı.

Bir dizi hayranı, “Bu da güzel bir dizi çıktı. Akıcı ve bölümün hiç bitmesini istemedim. Çok iç ısıtıcı bir dizi olmuş. Emeklere sağlık, gelecek bölümleri çok merak ediyorum” diye yorum bıraktı. Birçok dizi hayranı da benzer bir görüşte. Bir başka dizi hayranı ise şu detaya dikkat çekti: “Muhteşem bir dizi. Hep erkek sadakatsiz olurdu ama bu kez kadın, farklı bir pencereden bakılmış.”

Yasak Elma dizisinden sonra Gökhan Alkan bambaşka bir karakterle yine ekranda ışığını sergilerken, Çocuk dizisinden uzun bir süre sonra Merve Çağıran’ın da ekrana dönmesi hayranlarını mutlu etti.

Kalp Yarası dizisini izleyenler dört gözünü açtı, izlemeyenler çok şey kaçırdı! 9

Kalp Yarası dizisi beğenildi ve şimdiden ikinci bölümü de heyecanla bekleniyor. 5 Temmuz Pazartesi akşamı dizinin ikinci bölümü ekrana gelecek. Yeni bölüm yine dram dolu ve hüzünlü sahnelerle geliyor. Ferit ve Ayşe’nin kalpleri yaralı ve birbirlerini sarmalarını izleyiciler heyecanla bekleyecek.