Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisini siz asıl bir kaç bölüm sonra görün! Mahir Günşıray, dizinin sürprizlerine vurgu yaptı!

Kalp Yarası dizisini siz asıl bir kaç bölüm sonra görün! Mahir Günşıray, dizinin sürprizlerine vurgu yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Antakya’da çekimleri devam eden Kalp Yarası isimli atv dizisi ilk bölümü ile dün izleyicilerle buluştu. Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran’ın başrollerinde yer aldığı dizide iddialı bir oyuncu kadrosu da bulunuyor.

Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşıray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper gibi oyuncular da hikayeye önemli katkılar yapıyor. Özellikle Tomris Giritlioğlu’nun bir hikayesinden alınmış olması dizinin senaryosunu öne çıkartıyor.

Şenay Gürler, özellikle hikayenin Tomris Giritlioğlu’nn hikayesinden yola çıkılarak yazılmasının önemine işaret etti. Dizinin hikayesindeki karakterlerin katmanları ve birbirleriyle ilişkilerin değişik olduğunu ifade eden Şenay Gürler, senaryonun kendisine çok ilginç geldiğini anlattı.

Usta oyuncu Mahir Günşıray da dizinin daha başlamadan önce fragmanlarla bile heyecan yarattığını ve geniş bir kitleyi etkilediğini ifade etti. Oyuncu, “Tanıtımlarla seyircide inanılmaz bir ilgi var, beklenti var. Bence özellikle yaz döneminde başlayan böylesine önemli bir proje, çok avantajlı başlıyor. Şimdiden çok merak ediyorlar. Birinci, ikinci bölümden sonra da ilerleyen bölümleri senaryoda çok farklı açılımlara ve sürprizlere doğru gidiyor. O yüzden merakla izleyeceklerini düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

Kalp Yarası dizisini siz asıl bir kaç bölüm sonra görün! Mahir Günşıray, dizinin sürprizlerine vurgu yaptı! 7

Behzat Ç. dizisinde Hayalet karakteri ile öne çıkan İnanç Konukçu da Kalp Yarası dizisinde yer alıyor. Çok iyi bir senaryoya sahip olan dizide karakterler arasındaki ilişkinin ve çatışmanın kendisini çok etkilediği belirten oyuncu, senaryo çok iyi örüldüğü için oynamayı da çok istediğini anlattı.

Güzellikleri ve tarihi ile keşfedilmeye değer bir Antakya’nın gösterilmesi de izleyicileri heyecanlandırdı. Nail Kırmızıgül, izleyicilerin Antakya’nın ruhunu bu dizide hissedeceklerini anlattı. Oyuncu, “Hikayede doya doya izleyicilerimiz buranın ruhuna, kütürüne, dokusuna dair birçok şeyi izleyecek” dedi.