Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinin kadrosuna bomba gibi isimler katıldı!

Kalp Yarası dizisinin kadrosuna bomba gibi isimler katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyiciler buluşmaya hazırlanan Kalp Yarası isimli dizinin kadrosu zaten büyük dikkat çekiyordu. Kadroya yeni isimler eklenmeye devam devam ediyor.

Antakya’da çekimleri başlayan dizinin fragmanları da dikkat çekmişti. Dizi hayranlarının merakla beklediği Kalp Yarası, etkileyici bir yapım olarak izleyicilerle buluşacak ve yaz sezonunun da en dikkat çeken yapımlarının başında gelmesi bekleniyor. atv’nin yeni dizisi ‘Kalp Yarası’, genç yıldızlarla usta oyuncuları bir araya getiren oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor.

Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel’in yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak katılan ismi gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Meltem Gülenç’in Zümrüt karakteri ile hikayede yer alacağı ortaya çıktı.

Kalp Yarası dizisinin kadrosuna bomba gibi isimler katıldı! 9

2012 yılından bu yana projelerde yer almakta olan Meltem Gülenç,Güneşin Kızları dizisindeki Rana karakteri ile dikkatleri çekmişti. Kızlarım İçin, Bir Deli Rüzgar, Azize dizilerinin ardından oyuncu son olarak sezon başında Show TV’nın 4 bölüm süren Şeref Sözü isimli dizide Makbule karakterine hayat vermişti.

En son Mahir Günşıray’ın da kadroya katıldığı önceki hafta duyurulmuştu. Sektörün duayen ismi Tomris Giritlioğlu’nun hikayesinden senaryolaştırılarak ekrana taşınan ‘Kalp Yarası’na Güvenci ve Velioğlu ailelerinin kıyasıya rekabeti damga vuracak.

Kalp Yarası dizisinin kadrosuna bomba gibi isimler katıldı! 10

‘Kalp Yarası’ dizisinin başrolünde Nilgün karakterine hayat verecek olan Merve Çağıran da uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönüş yapmış oldu. Yeni rolü için kampa giren oyuncunun yeni imajıyla da hayranlarını şaşırtması bekleniyor.

Kalp Yarası dizisinin kadrosuna bomba gibi isimler katıldı! 11

Yapımını Süreç Film’in üstlendiği dizinin yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban üstlenirken, senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Özgül Türküler Akad kaleme alıyor.