Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası reytingleri düştü ama sosyal medyada hep birinci!

Kalp Yarası reytingleri düştü ama sosyal medyada hep birinci!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin reytingleri düşük ama sosyal medya geri dönüşleri çok yüksek dizisi Kalp Yarası bu hafta da sosyal medya paylaşımlarında birinciliği elden bırakmadı. Dizi, reyting birincisi Alparslan Büyük Selçuklu dizisini katbekat geride bıraktı. Televizyon reytinglerinde pazartesi rekabetinde en düşük reytingleri alan dizi konumundaki Kalp Yarası, sosyal medyada ise şov yapıyor.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 22 Kasım Pazartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazartesi gününün galibi ATV dizisi Kalp Yarası oldu.

Pazartesi akşamları reyting ve sosyal medya paylaşım sonuçları bir hayli ilginç sonuçlar veriyor. Başrollerini Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in paylaştığı Kalp Yarası, reytinglerdeki düşük sonucuna rağmen hakkında en çok sosyal medya paylaşımı dizi olmaya devam ediyor. Kalp Yarası, dün gün boyunca hakkında yapılan 138 bin 300 paylaşımla günü birincilikle kapattı.

Kalp Yarası reytingleri düştü ama sosyal medyada hep birinci! 36

Adba raporuna sosyal medya paylaşımlarında ikinci sırada yer alan dizi ise Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş oldu. Reytinglerde Çukur’un elde ettiği başarıyı yakalayamayan dizi hakkında dün yapılan sosyal medya paylaşım sayısı 75 bin 400 oldu.

Yayına geldiği ilk günden bu yana pazartesi akşamlarının reyting birincisi olan Alparslan Büyük Selçuklu, sosyal medyada ise bir hayli zayıf. Dizi, hakkında yapılan 28 bin 700 paylaşımla üçüncü sırada yer aldı.

Gecenin sonuncusu ise 7 bin 300 paylaşımla Fox TV dizisi Yasak Elma oldu. Reytinglerde birinciliği Alparslan Büyük Selçuklu’ya kaptıran, ikinciliğini sürdüren dizi her hafta izleyiciyi şaşırtmaya devam ediyor.