Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası’ndan sonra Üç Kuruş dizisi için de alarm zilleri çalıyor!

Kalp Yarası’ndan sonra Üç Kuruş dizisi için de alarm zilleri çalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Kalp Yarası dizisinin reyting performansı sıkıntılı bir görüntü çiziyor. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümü iki haftalık aranın ardından izleyicilerle buluştu.

Dizinin hikayesinde çok etkili değişiklikler yaşanırken, Mahir Günşıray gibi usta bir oyuncu ayrılırken, heyecan hiç bitmiyor. Nilsu Berfin Aktaş ile İrem Altuğ ikilisinin hikayeye dahil olacağı da ortaya çıktı. Kalp Yarası dizisinde senaristler elinden geldiğince izleyicilerin ilgisini artırmak için hikaye üzerinde çalışmalar yapsa da reytingler belirli bir seviyede kalmaya devam ediyor. Tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingler, AB ve ABC1 kategorilerine ise bir hayli düşük geliyor.

Kalp Yarası’ndan sonra Üç Kuruş dizisi için de alarm zilleri çalıyor! 7

Kalp Yarası dizisi 17 Ocak Pazartesi akşamı da tüm kişilerde onuncu sırada yer aldı. AB’de günü 15. olarak bitiren dizi ABC1’de ise 13.’lük elde edebildi. Kalp Yarası dizisinde uzun süredir devam eden reyting sıkıntısı çözülemezken, şimdi de Üç Kuruş isimli Show TV dizisindeki düşüş dikkatleri çekmeye başladı.

Pazartesi rekabetinde Alparslan dizisi birincilik elde etmeyi sürdürürken, Yasak Elma da en çok izlenen ikinci dizi konumunu koruyor. Üç Kuruş dizisi ise ilk 10 içinde yer alsa bile reytingleri yavaş yavaş aşağıya doğru geliyor…

Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç ikilisinin başarılı performansları ile göz doldurduğu dizinin 10. bölümü yayılandı. Tüm kişilerde yedinci, AB’de altıncı ve ABC1’de ise sekizincilik elde eden dizinin, ilk başladığı döneme göre reytinglerinde belirgin bir düşüş yaşanıyor.

Üç Kuruş dizisi tüm kategorilerde izleyici ilgisinin azalması nedeniyle reytinglerde sıkıntılı bir döneme doğru girebilir… Dizinin hikayesi ne kadar hareketli olsa da artık birincilik iddiası bulunmayan Üç Kuruş, sezon sonuna kadar devam edebilecek bir dizi. Ancak ikinci sezonda da devam edebilir mi, işte bu konuda bir netlik yok.