Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Meriç’i özleyen hayranları yeni dizi sevinci yaşıyor!

Erkan Meriç’i özleyen hayranları yeni dizi sevinci yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adını Sen Koy isimli günlük diziyle parlayan Erkan Meriç, o dönem partneri olan hem Özge Yağız hem de Hazal Subaşı’nın kariyerine göre daha geri planda durmayı tercih etti.

Üç genç oyuncunun parladığı dizide Ömer karakterini canlandıran Erkan Meriç, ilk olarak 2012 yılında Acayip Hikayeler isimli diziyle izleyici karşısına çıktı. Ardından Beyaz Karanfil isimli dizide Erkan rolünü canlandıran oyuncu, bazı sinema filmlerinde de yer aldı.

Asıl büyük çıkışını Adını Sen Koy isimli diziyle yapan Erkan Meriç, uzun süre setlerden uzakta kaldı. Yaklaşık 4 yıllık aranın ardından oyuncuyu Savaşçı isimli dizide gören hayranları bir hayli mutlu oldu.

Erkan Meriç'i özleyen hayranları yeni dizi sevinci yaşıyor! 7

2021 yılının ortalarında beşinci sezonu yayınlanan Savaşçı’da Bektaş Subaşı karakterini canlandıran oyuncu, 10 bölüm süren yapımda asker rolüyle izleyicileri memnun etti.

Erkan Meriç, dizilere uzun süre ara vermeye de niyetli değil. 2022 yılı itibariyle kendisine gelen teklifler arasında Masum ve Güzel isimli yeni diziyi tercih eden oyuncu, hayranları ile yeniden ekranda buluşacak.

Avşar Film imzasını taşıyan yeni dizinin Kanal D ekranında yayınlanması bekleniyor. Erkan Meriç’in yeni dizideki rol arkadaşları arasında Sude Zülal Güler, Bahar Şahin ve Doğan Bayraktar da yer alıyor.