Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası’nın Ayşe’si Yağmur Tanrısevsin kendine yakışan kıyafet tercihiyle hayranlarından tam not aldı!

Kalp Yarası’nın Ayşe’si Yağmur Tanrısevsin kendine yakışan kıyafet tercihiyle hayranlarından tam not aldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4 yıldır ekranlardan uzak olan oyuncu Yağmur Tanrısevsin geçtiğimiz yıl Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştı.

Oyuncu, yeni sezonda Gökhan Alkan ile baş rolü paylaştığı ATV’de yayınlanan Kalp Yarası dizisiyle ekranlara hızlı bir dönüş yaptı.

Kalp Yarası’nda ‘Ayşe’ karakterine hayat veren güzel oyuncu izleyici tarafından kısa sürede çok sevildi ve benimsendi. Sadece performansıyla değil, güzelliği ve sempatik tavırlarıyla da kendine hayran bırakan oyuncu, zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem oluyor.

Kalp Yarası'nın Ayşe'si Yağmur Tanrısevsin kendine yakışan kıyafet tercihiyle hayranlarından tam not aldı! 10

Oyuncunun son paylaşımı takipçilerini mest etti. Güzel havayı fırsat bilen oyuncu pozları art arda sıraladı. 3.1 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabından paylaştığı fotoğraf karelerini oyununun takipçileri beğeni yağmuruna tuttu.

Kalp Yarası'nın Ayşe'si Yağmur Tanrısevsin kendine yakışan kıyafet tercihiyle hayranlarından tam not aldı! 11

Kalp Yarası dizisi ile kariyerinde sıçrama yaşayan Yağmur Tanrısevsin düzgün fiziğiyle de dikkatleri üzerine çekti. Oyuncunun fotoğraflarına hayranları tarafından, ‘Bayıldım’, İçim açıldı’, ‘Yine çok güzelsin’ gibi binlerce yorum yapıldı.

Kalp Yarası'nın Ayşe'si Yağmur Tanrısevsin kendine yakışan kıyafet tercihiyle hayranlarından tam not aldı! 11

Yağmur Tanrısevsin, çekimleri Antakya’da devam eden Kalp Yarası dizisindeki performansının yanı sıra zevkli kıyafet seçimleri ve dizideki sahneleriyle de son ayların en çok konuşulan isimlerinin başında geliyor.

Kalp Yarası'nın Ayşe'si Yağmur Tanrısevsin kendine yakışan kıyafet tercihiyle hayranlarından tam not aldı! 13