Ana sayfa Sosyal Medya ‘Kalp Yarası’nın ‘Betül’ü Zehra Yılmaz pozlarıyla sosyal medyayı yaktı!

‘Kalp Yarası’nın ‘Betül’ü Zehra Yılmaz pozlarıyla sosyal medyayı yaktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyunculardan Zehra Yılmaz, 2016-2017 yıllarında ‘Bodrum Masalı’ dizisinde canlandırdığı ‘Rana’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Kısa süren ‘Kara Yazı ‘ dizisindeki macerasının ardından ise Zehra Yılmaz’ı öne çıkartan proje 2017-2018 sezonunda yayınlanan ‘Cennet’in Gözyaşları’ isimli dram dizisi oldu. Oyuncu, canlandırdığı Melisa karakteri ile sevildi ve kısa sürede geniş kitleler tarafından tanındı.

Sonrasında ATV ekranında’ Kimse Bilmez’ isimli dizide ‘Tuğçe’ karakterine hayat veren oyuncu, ardından da ‘Gençliğim Eyvah’ isimli yaz dizisinde ‘Çağla’ karakterini canlandırdı. Son dönemin dikkat çeken genç oyuncularından olan Zehra Yılmaz, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

‘Kalp Yarası’nın ‘Betül’ü Zehra Yılmaz pozlarıyla sosyal medyayı yaktı! 9

Şu sıralar, çekimleri Antakya’da yapılan ATV’nin iddialı dizisi ‘Kalp Yarası’nda ‘Betül’ karakteriyle ekranlara gelen Zehra Yılmaz, son paylaşımlarıyla yürek hoplattı.

‘Kalp Yarası’nın ‘Betül’ü Zehra Yılmaz pozlarıyla sosyal medyayı yaktı! 10

Tatilde olduğu anlaşılan oyuncu, Instagram hesabından, teknede mayokinisiyle verdiği pozları paylaştı. Güzel oyuncunun pozları kısa sürede binlerce beğeni aldı.

‘Kalp Yarası’nın ‘Betül’ü Zehra Yılmaz pozlarıyla sosyal medyayı yaktı! 11