Ana sayfa Foto Galeri Kanal D ateşle oynuyor! O dizi yayından kalkarsa izleyici Kanal D’yi affetmeyecek!

Kanal D ateşle oynuyor! O dizi yayından kalkarsa izleyici Kanal D’yi affetmeyecek!

tarafından ker_def

Kanal D ateşle oynuyor! O dizi yayından kalkarsa izleyici Kanal D'yi affetmeyecek! 7

53. BÖLÜMDE NELER OLACAK

Vatanım Sensin dizisinin 53. bölümü 19 Nisan Perşembe akşamı Fenerbahçe-Beşiktaş maçının atv’de yayınlanması nedeniyle bir yayınlanmadı. Kanal D, yeni bölüm yerine kolaj bir bölüm yayınlandı.

Dizinin 53. bölümü Milli Mücadele yıllarına dönülmesi, yani dizinin kendi özüne dönmesi nedeniyle izleyiciyi daha da çok meraklandırdı.

53. yeni bölüm 26 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de ekranda olacak.

İşte 53. bölümden ilk görüntüler:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yunanistan’da ilan edilen seferberlik, Yunan Kumandanı Filippos’un yeni planlarını devreye sokmasına neden oluyor!

Cevdet, Güney Cephesi’nin kapanması yolunda büyük bir adım atsa da Filippos’un son hamlesiyle Doğu Cephesi yeniden karışmış, Türk Ordusu’nun gücü tek cephede toplanamaz hale gelmiştir.

VATANIM SENSİN TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Hilal yeni durumunu kabullenmekte güçlük çekerken, ne Leon ne de ailesi onun umutsuzluğa teslim olmasına izin vermeyecektir. Böylece Cevdet ve Leon, Hilal’i bu hale getiren caninin izini sürmeye başlarlar. Ancak failin kimliği onları yepyeni bir şüpheye iter.

Filippos ise Yunanistan’da ilan edilen seferberliğin yardımıyla Türklerin üzerine yürümek için büyük bir ordu kurmuştur. İki ordu cephede karşı karşıya gelmeye hazırlanırken, Filippos kendi planlarını uygulamak için harekete geçer.