Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmed Bir Cihan Fatihi ile ilgili iddia çok şaşırttı! Transfer mi oluyor?

Mehmed Bir Cihan Fatihi ile ilgili iddia çok şaşırttı! Transfer mi oluyor?

tarafından zk zk
Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünde oynadığı Kanal D’de yayınlanan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin reytingleri beklenenin çok altında kalınca dizinin final yapacağı ile ilgili karar bir kaç gün önce açıklanmıştı.

Gündeme bomba gibi düşen bu açıklamanın ardından yeni gelişmelerin olabileceği sinyalleri geldi.

Medyatava’da Birsen Altuntaş’ı haberine göre, dizinin Kanal D’de final yapmasından sonra bir başka kanalda yayınlanma ihtimali belirdi.

Haber şöyle:

Yüksek maliyetiyle dikkat çeken dizinin reytinglerde beklentiyi karşılamayınca altıncı bölümde apar topar bitirilmesine karar verilmişti. O3 Medya’nın sadece dekorları için 4,5 milyon harcama yaptığı, Altan Dönmez’in çektiği ilk bölümünü de çöpe atıp sil baştan ekip kurduğu diziyle ilgili son günlerde kulislerde yeni bir iddia dolaşıyor.

Mehmed Bir Cihan Fatihi ile ilgili iddia çok şaşırttı! Transfer mi oluyor? 7

O3 Medya’nın ortağı Onur Güvenatam’ın diziyi devam ettirmek için harekete geçtiği konuşuluyor. Güvenatam’ın “Mehmed Bir Cihan Fatihi”nin devam etmesi için atv ile flört halinde olduğu ifade edildi. Büyük iddialarla çekimlerine başlanan dizi için atv’yle yapılan görüşmelerin nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu. İlk kez bir dizisi reyting canavarına yenilen Kenan İmirzalıoğlu, geçen yıl proje için imza attığında “Bizimki dünya çapında bir prodüksiyon ve çok iddialı olacak” yorumunu yapmıştı.

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN