Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D bu sezon zirveye oynuyor! Dizileri izlenme rekoru kırıyor!

Kanal D bu sezon zirveye oynuyor! Dizileri izlenme rekoru kırıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D kış sezonuna rekorlarla dolu bir başlagıç yaptı. Eski dizileri reyting rekorları kıran yeni dizileri de çok başarılı başlangıç yapan Kanal D zaferin mutluluğunu yaşıyor.

Türkiye’nin en iyi dizilerine imza atmayı başaran Kanal D’nin en iddialı yapımlarından biri olan Sadakatsiz’in yeni sezon ilk bölümü dün akşam yayınlandı. Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un başrollerini paylaştığı, Berkay Ateş’in de yeni dahil olduğu dizi dün gece reyting rekoru kırdı.

Kanal D bu sezon zirveye oynuyor! Dizileri izlenme rekoru kırıyor! 9

Yeni sezonda Asya İstanbul’a taşınmış, oğluyla mutlu bir hayat sürerken, kazadan sakatlanarak kurtulan Derin’i de tekerlekli sandalyede bulduk. Ancak Asya’yı yine birçok sorun beklemektedir. Berkay Ateş’in de katılımıyla oyuncu kadrosunu iyice güçlendiren Sadakatsiz dizisi dün akşam tüm kategorilerde birinci olarak rekora imza attı.

Kanal D’nin bir başka iddialı dizisi Camdaki Kız da ikinci sezona çok hızlı başladı. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrollerini paylaştığı Camdaki Kız’ın oyuncu kadrosuna bu sezon Cihangir Ceyhan da katıldı. Ceyhan, hikayenin seyrini değiştirecek Hayri karakterini canlandırıyor.

Kanal D bu sezon zirveye oynuyor! Dizileri izlenme rekoru kırıyor! 10

Camdaki Kız, geçen hafta perşembe günü yayınlanan 12. bölümüyle reytinglerde adeta şov yaptı. Dizi, hem AB hem de ABC1 kategorilerinde Perşembe gününün çok izlenen yapımı oldu.

Kanal D bu sezon zirveye oynuyor! Dizileri izlenme rekoru kırıyor! 11

Kanal D’nin bu sezon yayına soktuğu Yargı dizisi de çok iddialı bir başlangıç yaptı. Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisinin hikayesi usta senarist Sema Kaygusuz’un adliye koridorlarında geçirdiği aylar sonucu ortaya çıktı.

Özellikle başrol oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ortaya koydukları oyunculuklarıyla dikkatleri çekerken dizi, aynı akşamın çok güçlü bir başka yapımı olan Teşkilat’ın karşısına çok büyük bir rakip olarak çıktı.