Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izleyiciyi isyan ettiren ihtimal!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izleyiciyi isyan ettiren ihtimal!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinin hayranları sosyal medyada yaptıkları yorumlarla senaryo konusunda eleştirilerini sıralamaya devam ediyor. Dördüncü sezonuyla yoluna devam eden diziden ayrılan birçok isim oldu. Ancak yeni dönemde hikayesi ile yeniden dirilen dizinin perşembe rekabetinde etkili olduğunu görebiliyoruz.

İbrahim Çelikkol ve Erkan Bektaş’ın katılımı ile dizinin hikayesinde önemli değişimler yaşandı. Senaristler de ellerinden geldikçe, ayrılan 3 başrol oyuncusundan sonra diziyi toparlamaya devam ediyor. Özellikle Demir karakterine hayat veren Murat Ünalmış’ın vedası yıkıcı oldu. Dizide hala Demir karakterinin varlığını görebilirsiniz. Adeta hikayenin üzerine bir gölge gibi çöken Demir karakterinin öldüğü ve artık geride kaldığı bir türlü kabul edilmiyor…

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izleyiciyi isyan ettiren ihtimal! 8

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 106. yeni bölümü ile ekrandaki yerini alırken, dizinin hayranlarının eleştirileri de sosyal medyada yer alıyor. Züleyha karakterinin Hakan Gümüşoğlu’na aşık olması gibi bir durumun yaşanma ihtimali var. Bu ihtimale dördüncü sezonu kurtarmak adına başvurulabilir. Ancak birçok dizi hayranı bu durumun farkında ve bu ihtimale karşı isyan yorumları paylaşıyor.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Senarist bu gidişle Züleyha’yı yedi kocalı Hürmüz’e çevirecek.” Klişe haline gelen yedi kocalı Hürmüz karakteri Züleyha için aşk sahneleri yazılırsa gerçekleşecek. Tabii ki senaristler de bu durumu dikkate alacaktır.

Önce Yılmaz ardından Demir aşkı derken şimdi de Züleyha’nın Hakan Gümüşoğlu ile aşk yaşaması durumu gerçeklik algısına fazlası ile zarar verebilir. Hilal Altınbilek’in canlandırdığı Züleyha karakteri dizinin sürükleyici öğesi konumunda. İbrahim Çelikkol’un da hikayede baskın bir şekilde yer alması iyi bir başrol çiftini ortaya çıkardı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izleyiciyi isyan ettiren ihtimal! 9

Ancak hem Yılmaz hem de Demir geçmişleri düşünülür ise izleyiciler Züleyha’nın yeni bir aşka tutulmasından hiç de memnun kalmayacaktır. Zaten bu duruma böyle bir şey henüz yokken bile tepki gösteren büyük bir izleyici grubu var. İlerleyen bölümlerde aşka doğru adımlar atılır ise tepkiler de artacaktır.

Züleyha karakterinin sürekli mutsuz gösterildiği senaryo görmekten de sıkıldıklarını belirten hayranlar, seslerini sosyal medya platformlarındaki yorumlar vasıtasıyla duyurmaya çaba harcıyor.

Bir Zamanlar Çukurova ilk 3 sezonu çok başarılı geçen bir yapım oldu. Ancak dördüncü sezonda hem Camdaki Kız hem de Barbaroslar dizileri ile bu gücünün bir kısmını kaybetti. Şimdi senaryoda izleyiciyi şaşırtalım derken, kızdırırlar ise izlenme sayısı hızla düşebilir. Senaristlerin bu tehlikeyi iyi okuması şart.