Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin yeni sezonunda Asya’nın değişimi dikkat çekti!

Sadakatsiz dizisinin yeni sezonunda Asya’nın değişimi dikkat çekti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon sadece Kanal D’nin en iddialı yapımlarından biri olarak karşımıza çıkan ‘Sadakatsiz’ dizisinin 2. sezonu izleyici tarafından merakla bekleniyordu. Hatta ilk açıklanan yeni sezon  bölümünün yayın tarihinin sonraki haftaya ertelenmesi de izleyiciyi sinirlendirmişti.

Hasret sona erdi, baş rollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un yer aldığı ‘Sadakatsiz’ 2. sezonuyla dün akşam izleyiciyle buluştu. Dizide, Asya, Volkan ve Derin arasındaki hikayenin kaldığı yerden bir takım yeniliklerle devam ettiği görüldü.

Yeni sezonun ilk bölümünde, Asya, Derin ile yaşadığı kazanın ardından oğlu Ali ve Nil ile İstanbul’da yen bir hayata başlamıştır. Acil serviste doktorluk yapmaya başlayan Asya, yeni hayatında çok mutludur. Volkan ise kazanın ardından tekerlekli sandalyeye bağlı kalan Derin ile Tekirdağ’da kalmıştır. Aradan bir süre geçtikten sonra Asya’nın hayatı, Bahar ve Melih’in düğününe giderken yaşadığı bir olay ve oğlu Ali’nin sakladığı bir gerçeğin ortaya çıkmasıyla bambaşka bir boyut alacaktır.

‘Sadakatsiz’in kadrosuna yeni katılan yetenekli oyuncu Berkay Ateş dizide ‘Aras’ isimli karakteri canlandırıyor. Aras ile Asya, yaşanan kazayla ilk kez karşılaşıyor. Asya, Aras’a kalp masajı yaparak onun hayatını kurtarıyor. Bu ilk karşılaşmanın ardından Aras ve Asya’nın hayatında büyük değişiklikler olacağının sinyalleri de veriliyor.

'Sadakatsiz’ dizisinin dün akşam yayınlanan yeni sezon bölümünde 'Asya'nın değişimi dikkat çekti! 1

Yeni bölümde ‘Asya’ karakterinin hayata bakış açısındaki değişiklikler de repliklerle ön plana çıkıyor. Peki izleyici bu değişiklikler hakkında ne düşündü? Med Yapım’ın instagram hesabından paylaşılan postta ‘Kazadan sonra Asya’nın değişimini nasıl buldunuz?’ sorusuna yanıt arandı.

Fotoğrafın altına takipçilerden pek çok farklı yorum geldi. Yorumlardan bazıları şöyle; ‘Ben bu sezon izlemiyorum, Asya’nın aynı hareketleri, Deri’nin Asya’nın etrafında devamlı komplo kurması sıktı’, ‘Asya hep iyiydi’, ‘İzlemeyi bıraktım!’, ‘Asya iyi de Derin’den bıktık!’, ‘Reytingler bomboş olacak!’”