Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D, Camdaki Kız’dan sonra yeni bir bomba gibi dizi hazırlıyor!

Kanal D, Camdaki Kız’dan sonra yeni bir bomba gibi dizi hazırlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun Kırmızı Oda’daki müthiş uyumundan sonra aynı ikilinin Camdaki Kız isimli yeni dizide buluşacak olması da önemli bir gelişme olarak geçtiğimiz haftalarda sitemizde yer almıştı. Camdaki Kız için Kanal D şimdiden yurt dışı dağıtım ağını bile kurdu ve her şeyin yolunda gittiği ve ilginin de büyük olduğu ifade ediliyor.

Camdaki Kız dizisini yakında yayınlamayı planlayan Kanal D’nin gelecek sezon için hazırlıklarına başladığı bir başka dizisi daha ortaya çıktı. İngiliz gerilim yapımı olan Liar’ın Türk uyarlamasının çekileceği ortaya çıkmıştı. Kanal D’nin bu diziye de bünyesine katmasına kesin gözüyle bakılıyor. Süreç Film tarafından hazırlıkları başlanan dizi 2021-2021 sezonunda izleyicilerle buluşacak.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da kendisine gelen Liar dizisinin uyarlaması ile ilgili detayları köşesinde yazdı. Dizinin ismi Yalancı olacak. İlk bölümün Eylül ayında yayınlanacak şekilde bir çekim programı uygulanacak… Yönetmen Hülya Gezer ve senarist ise Yekta Torun…

Hekimoğlu ve Avlu gibi dizilerde büyük tecrübesi bulunan yönetmen Hülya Gezer, dizinin detaylarıyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Kanal D bu sezon birçok dizisinden beklediği sonuçları alamadı. Sadakatsiz ise tutan yapımlardan birisi oldu… Kanalın Camdaki Kız ile de iyi bir dönüş alması bekleniyor. Yalancı ise, gelecek sezon için etkileyici yeni yapımlardan birisi olacak gibi duruyor. Yalancı’nın henüz oyuncu kadrosuyla ilgili bir bilgi ise yok.