Ana sayfa Dizi Fragmanları BluTV’nin Acans dizisini kaçırmayın, Bülent Emrah Parlak, Algı Eke ve Derya Alabora başrolde

BluTV’nin Acans dizisini kaçırmayın, Bülent Emrah Parlak, Algı Eke ve Derya Alabora başrolde

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin 11 Mart’ta başlayacak olan komedi dizisi ‘Acans’tan yeni tanıtım seyirciyle buluştu. Yayınlanan tanıtımda, diziye konu olan reklam ajansının yeni müşterisinin ‘BluTV’ olması izleyenleri şaşırtacak.

BluTV’nin yeni özel yapımı ‘Acans’ın izleyiciyle buluşmasına sayılı gün kala, başrollerini Bülent Emrah Parlak, Algı Eke ve Derya Alabora’nın paylaştığı diziden eğlenceli bir tanıtım yayınlandı. Reklamcılık dünyasının arka planını ve beyaz yakalıların gündelik krizlerini bir reklam ajansı üzerinden anlatacak olan dizinin tanıtımında, ajansın yeni müşterisinin ‘BluTV’ olması dikkat çekti. Ajansın nevi şahsına münhasır başkanının ve çalışanlarının dijital platform hakkındaki konuşmaları izleyicilere komik dakikalar yaşatacak.

Hikayesine Sarp Apak, Belçim Bilgin, Esra Dermancıoğlu, Ali İhsan Varol, Onur Buldu, Aybüke Pusat ve Mansur Ark gibi birbirinden ünlü isimlerin konuk olacağı ‘Acans’ın oyuncu kadrosunda Bülent Emrah Parlak, Algı Eke, Derya Alabora’nın yanı sıra Birkan Akyol, Can Sertaç Adalıer ve Melisa Berberoğlu buluşuyor.

Senaryosunu Ayberk Çınar’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Ali Yorgancıoğlu ile Can Yücel’in oturduğu ‘Acans’ dizisinin tüm bölümlerini BluTV’den izleyebilirsiniz.