Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D çok ses getirecek beşinci dizisine de kavuşuyor!

Kanal D çok ses getirecek beşinci dizisine de kavuşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında geçen sezon Camdaki Kız ve Sadakatsiz dizilerinin elde ettiği başarıların yanı sıra 16 sezondur devam eden Arka Sokaklar, iyi reyting getiren işler oldu… Kanalın bu sezonki en önemli kozu olan Yargı dizisi de başarılı bir çıkış yaptı.

Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisinin Teşkilat’a rakip olması ve izleyicilerden çok büyük ilgi görmesi ile birlikte Kanal D’nin diziler konusunda durumunu iyice düzelttiğini söyleyebiliriz. Önceki yıllara nazaran son dönemde Kanal D’nin daha sağlam dizilerle ve daha sağlıklı bir şekilde dizi izleyicilerini ekranına taşıdığı gerçeği ortada.

Kanal D’nin yeni sezon için hazırladığı ve çok ses getirmesi beklenen bir projesi daha var. İclal Aydın’ın Üç Kız Kardeş isimli çok satan kitabı dizi olacak. Kanal D ekranlarında bu sezonun bomba olarak nitelendirilebilecek bir dizisi daha geliyor…

Süreç Film tarafından hazırlıkları büyük bir titizlikle yürütülen dizi için Emre Kavuk yönetmen olarak belirlendi. Erkan Birgören ile eşi Betül Yağsağan ikilisi şu anda dizinin senaryosu üzerinde çalışıyor.

Hikaye Ayvalık’ta geçiyor ve Türkan, Dönüş ile Derya isimli üç kız kardeşin hikayesi anlatılıyor. Sadık Bey ve Nesrin hanım kızları annesi ile babası ve onların da katılımı ile dram içerikli bir dizi yakında Kanal D izleyicilerinin karşısına çıkacak.

Kanal D’nin bu sezonki etkili beşinci dizisi olması beklenen projenin kanala yine iyi reytingler getirmesi bekleniyor.