Ana sayfa Sosyal Medya Murat Cemcir’in yeni dizisi özellikle gençleri çok şaşırtacak!

Murat Cemcir’in yeni dizisi özellikle gençleri çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Murat Cemcir, son dönemde birlikte birçok proje yaptığı Ahmet Kural’dan ayrı işler yapmaya başladı. İki ortağın son dönemde ayrı projelerde yer almaları dikkatleri çekiyor. Ahmet Kural, TRT1’de yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi ile setlerde yer alıyor.

Murat Cemcir’in de bir dijital platform için dizi çektiği ortaya çıktı. Oyuncu, Etkileyici isimli yapım ile hayranlarının karşısına bu sefer yapımcı kimliği ile çıkacak. Çok güzel bir dizi olduğunu belirten oyuncu, Kasım ayında projenin izleyicilerle buluşacağını anlattı.

Oyuncu, “Çok tatlı genç arkadaşlarla, çok yetenekli yönetmen arkadaşla, çok tatlı bir dizi. Çok merak ediyorum, seyircinin nasıl bulacağını. Cazibeli bir konu” dedi. İnternette ünlenen ‘influencer’ bir genç kız ile bir futbolcunun hikayesini anlatan Etkileyici isimli diziyi Murat Cemcir çok güzel bulduğunu anlattı.

Dizide genç kız ile erkeğin bir gece yaşadıklarının çerçevesinde gelişen hikayenin çok merak edileceğini anlatan Murat Cemcir, güncel bir konusunun olduğunu anlattı. Oyuncu, gençlerin neler yaşadığının bu dizi ile görülebileceğini de sözlerine ekledi.