Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da yeni yol izleyiciyi isyan ettirdi!

Bir Zamanlar Çukurova’da yeni yol izleyiciyi isyan ettirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi perşembe akşamları sadık kitlesini toparlamayı başardı. Dizi dördüncü sezonu ile yoluna devam ediyor. Belki geçen 3 sezonun büyük reytingleri artık yok ama yine de çok iyi oranlar gelmeye devam ediyor.

Camdaki Kız ve Barbaroslar isimli dizilerle güçlü bir mücadeleyi sürdürme başarısı sergileyen atv dizisi, hikayesi değişmiş olsa ve birçok oyuncusu da ayrılmış olsa bile yine de geniş bir hayran kitlesi tarafından destekleniyor.

Dizide Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol ikilisi başrolde yer alıyor. Züleyha ile Hakan karakterlerinin her geçen hafta birbirlerine çok fazla yaklaşmaları ise izleyicilerin sabrını fazlasıyla zorluyor. Züleyha ile Hakan arasında bir aşk kıvılcımı gözle görülmeye başlandı.

Yılmaz ve Demir aşklarından sonra şimdi de Züleyha için Hakan hayatına girme yolunda ilerliyor. Ancak bu sefer izleyiciler bu ikiliyi kolay kolay kabul edecek gibi görünmüyor. Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda dizinin gidişatının iy olmadığı yönündeki düşüncenin ağırlık kazandığını söyleyebiliriz.

Bir Zamanlar Çukurova'da yeni yol izleyiciyi isyan ettirdi! 7

Hande Soral ve ardından Kerem Alışık’ın da diziye veda etmesinin ardından artık hikayenin ana noktasını Züleyha ile Hakan sahneleri oluşturuyor. Bu iki karakterin de güçlü bir duruş sergilemesi reyting başarısının anahtarı konumunda.

Senaristler de iki karakteri birbirine yakınlaştırıyor ve diziyi sezon sonuna kadar ilgi çekecek şekilde sürdürmeyi hedefliyor.

Ancak sosyal medyada yapılan izleyici yorumlarına bakılır ise senaristlerin bu planı geri tepebilir. Züleyha ile Hakan arasındaki aşkı birçok izleyicinin onaylamadığını yorumlara bakarak görebilirsiniz.

Dizinin ahlak noktasında sıkıntılı sahneler ortaya koyduğunu da düşünenler var. Güzel başlayan ama ana karakterlerin 3. sezonda ayrılmasının ardından zorlayarak ilerleyen Bir Zamanlar Çukurova için izleyicilerin tepkileri de çok önemli bir konu.

Dizinin senaristleri bu tepkileri de mutlaka değerlendiriyordur. Züleyha karakterinin herkese gönlünü kaptırması ve Demir’i de bu kadar çabuk unutmasına izleyiciler tepki gösteriyor.

28 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak olan 110. bölümde Hakan ile Züleyha arasında yaşanacaklar herkes tarafından dikkatle takip edilecek. İşte yeni bölümden yeni görüntüler: