Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D dizi atağına kalktı, üst üste yeni projeler ortaya çıkıyor!

Kanal D dizi atağına kalktı, üst üste yeni projeler ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D bir dönem dizileri ile efsaneydi… Hemen her projesi büyük izleyici kitlelerine ulaşırdı. Arka Sokaklar gibi 15 sezondur devam eden bir güce de sahip. Ancak son yıllarda kanalın dizileri beklentilerin altında kaldı.

Şu sıralarda Sadakatsiz ile ortalığı kasıp kavuran Kanal D, Hekimoğlu’nun da daha iyi sonuçlar almasından memnun. Arka Sokaklar da 15.sezonunda bile birincilikler elde edebilen bir yapım konumunda. Ancak şu an yayında kanalın başka dizisi yok.

Kanal D dizi atağı gerçekleştirecek gibi görünüyor. Gelen bilgiler yeni dizilerin yapıldığına işaret ediyor. Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünde yer aldığı Camdaki Kız isimli dizinin yakında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Bu dizilerden birisinin yaz aylarında yayınlanacak olan Aşkın Tarifi isimli romantik komedi dizisi olduğu ortaya çıkmıştı. Hazırlıkları devam eden dizisi NTC Medya çekiyor.

Kanal D için yeni bir dizi daha ortaya çıktı. Süreç Film tarafından çalışmaları devam eden Yalancı isimli dizi için oyuncu görüşmeleri sürüyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Kadir Doğulu ile Ceren Moray ikilisinin başrolde buluşması için görüşmelerin yapıldığı ortaya çıktı.