Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde bir karakter devleşiyor!

Son Yaz dizisinde bir karakter devleşiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisinde yine heyecan dorukta… Cuma akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan dizisinin 10.yeni bölümünde Akgün karakterine ne olacağı izleyicilerin merakını süslüyor… Alperen Duymaz ve Ali Atay ikilisinin sahnelerini her hafta büyük merakla bekleyen dizi takipçileri, bu hafta duygusal anlara şahitlik edecek.

Hem reytingleri çok iyi giden hem de ikinci sezon için şimdiden hayranlarına göz kırpan Son Yaz, normal planlamalara göre 22. bölümde ilk sezonu tamamlayacak. Dizinin 2021-2022 sezonunda da ekranda olması planlanıyor. Bu durum tabii ki reytinglerini korumasına bağlı. Ancak dizinin hikayesi ve oyunculuk performansları gayet yerinde ilerliyor.

Son Yaz’ın 9. bölümünde Savcı Selim’i öldürmek isteyenlerin kullandığı aracın önüne atlayan, Selim’i yana iten ve ağır şekilde yaralanan Akgün, ölümle pençeleşiyor. Selim, kızı Yağmur’a da Akgün ile buluştuğu için hesap soruyor. Ameliyathane de ise Akgün yaşam savaşı veriyor. Bir ara kalbi de duran Akgün, hayata dönecek mi?

Dizi hayranları 10. bölümden ilk fragman yayınlanınca Akgün heyecanı yaşadı. Kalp masajı yapılırken kesilen fragman merakı artırdı. Yeni fragman da hemen peşinden geldi.

Son Yaz dizisinin 10. bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Akgün ameliyattan çıktı ve hastane odasında Savcı Selim ile konuşma sahnesi yayınlandı.

Çok duygusal sahnelerin yer alacağı 10. bölümdeki hastane sahneleri izleyicilerin merakını daha da artırdı. Çünkü Selim, artık Akgün’e can borçlu. Bundan sonra ayrılmaz ikili olacaklarını da herkes iyi biliyor.

Akgün, “Sen doğru bildiğin yolunda yürü savcım. Bırak burada vicdanı rahat edemeyenler gelsinler yatsınlar” diyerek hem yürekleri dağladı hem de izleyicinin gözünde adeta devleşti.

Son Yaz dizisinin Akgün’ü unutulmaz karakterler arasına yazılmaya doğru ilerliyor…