Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde her şey ters gidiyor!

Son Yaz dizisinde her şey ters gidiyor!

tarafından ker_def

Son Yaz dizisinin Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak olan 11.yeni bölümünde neler yaşanacağı konusunda bazı detaylar ortaya çıktı. Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizide Savcı Selim, Akgün’ün tüm çabalarına rağmen vuruluyor.

Bir önceki bölümde Selim’e çarpmak için gelen arabanın önüne atlayan Akgün, ölüm kalım mücadelesi vermiş ve hastanede tedavi edilmişti. Akgün’ün ikinci sefer Selim’i kurtarma çabasını yeni bölümde izleyeceksiniz. Ancak silah ateşleniyor ve kurşunlar da Savcı Selim’e saplanıyor…

Son Yaz dizisinde her şey ters gidiyor! 1

Dizide önemli gelişmeler var. İşte yeni bölüm özeti: Selim, Yağmur ile Akgün’ü aynı odada el ele gördükten sonra Akgün’e keseceği ceza bu defa daha farklı olacaktır. Akgün’ü babasıyla görüştürüp gitmeye ikna olmasını sağlamak ister. Selim’in asıl derdi aslında Yağmur’ladır. Yağmur’un Akgün’ün peşinde dolaşması Canan ve Selim’in de arasını bozacaktır.

Son Yaz dizisinde her şey ters gidiyor! 2

Akgün’e kurulan komplo hayata geçmiştir. Selim’in infazı için düğmeye basılır. Akgün’ün silahı ile Savcı Selim Kara vurulacak ve delillerle olay savcı ile husumeti var gibi görünen Akgün’e yıkılacaktır. Akgün kendisine kurulan komployu çözer, Selim’in hayatının tehlikede olduğunu anlar. Selim’i kurtarmak için yanına geldiğinde artık çok geçtir.

Son Yaz dizisinde her şey ters gidiyor! 3

Akgün bu komplonun peşini bırakmaz, olayın Halil Sadi’ye uzandığını bildiği için kendi yöntemleri ile üzerine gitmeye kalkar. Fakat olaylar Akgün’ün planladığı gibi gitmeyecek, başına daha da büyük bir bela örülecektir. Yağmur, Akgün’ün büyük bir yanlışa düşmesini engelleyebilecek midir?