Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D dizisi final yaparak sona eriyor!

Kanal D dizisi final yaparak sona eriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir romantik komedi dizisi daha Kanal D ekranında final yaparak izleyicilerine veda edecek. Yaz döneminin en eğlenceli dizilerinden birisi olan Baht Oyunu, geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı.

Dizinin eğlenceli hikayesi çok sevildi. Başrolde yer alan Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisinin güçlü uyumu da diziye ilk dönemde büyük başarılar kazandırdı. Reytinglerde bir ara iyi duruma gelen dizi son haftalarda ise iyice düşüş yaşadı.

Romantik komedi hikayesini izleyicilere sevdirmeyi başaran Ada ve Bora karakterleri, ne yazık ki ekrana veda edecek. Baht Oyunu dizisi 17. ve final bölümü ile birlikte 12 Ekim Salı akşamı saat 20.00’da son kez Kanal D ekranında olacak.

Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinin yüksek reyting aldığı salı akşamları, Baht Oyunu dizisi devam edebilecek bir ortam bulamadı. Kanal D bir süredir fırsat tanıdığı Baht Oyunu dizisi çıkış yapamayınca da final kararını vermek durumunda kaldı.

Birçok diziye nazaran gayet iyi bir süre devam eden Baht Oyunu dizisi hatırlanacak yapımlar arasına katıldı.

Dizinin başrol oyuncuları Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisinin aşk yaşamaya başlaması ise kimseyi şaşırtmadı. Dizide zaten birbirlerine çok iyi uyum sağlayan ikilinin özel yaşamlarında da enerjisi yüksek bir ilişki sürdürmeleri şaşırtmayacaktır.

Baht Oyunu dizisinin final bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. İşte 17. ve final bölümünden yeni fragman: