Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de üst üste iki dizinin finalini izleyeceksiniz!

Fox TV’de üst üste iki dizinin finalini izleyeceksiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sezona 11 dizi ile başladığını ama iki dizi için final kararı aldığını hemen hatırlatalım… Bu dizilerden ilk final yapacak olan yapım Uzak Şehrin Masalı olacak… 14 Ekim Perşembe akşamı saat 23.00’a alınan final bölümü, kanalın diziye önem vermediğini de gösteriyor. Pazar akşamları başlayan dram yapımı, ilk 3 bölümünde kötü reytingler alınca final kararı geldi.

Birçok dizi hayranı bu duruma isyan etse bile Fox TV geri adım atmadı. Perşembe akşamlarına kaydırılan dizide Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören yer alıyordu. Hikayenin daha kendisini ortaya koymasına bile fırsat verilmeden final yapacak olan Uzak Şehrin Masalı büyük hayal kırıklığı yaşattı.

Fox TV'de üst üste iki dizinin finalini izleyeceksiniz! 8

Fox TV’nin geçen sezon ortalamanın üzerinde reytingler alarak ikinci sezon biletini kaptığı dizisi Son Yaz ise fazla uzun ömürlü olmadı… Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan ve Birce Akalay’ın başrollerinde yer aldığı dizi için final kararı çıktı…

Cumartesi akşamları düşük reytingler alması nedeniyle finaline karar verilen Son Yaz, 23 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan 26. bölümü ile birlikte son kez hayranlarının karşısına çıkacak.

Fox TV'de üst üste iki dizinin finalini izleyeceksiniz! 9

Fox TV’ye bu dizinin hayranlarından yoğun bir baskı geldi. Final olmamasını izleyen geniş bir izleyici grubu var. Ancak karar kesin ve geri dönüş yok. Dizinin başka bir kanalda ya da platformda devam etmesi beklentisi de sonuçsuz kaldı.

Önümüzdeki hafta Fox TV ekranında perşembe akşamı Uzak Şehrin Masalı, Cumartesi günü de Son Yaz dizisi hayranlarına veda edecek.