Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D, final iddiaları arasında Yeni Hayat dizisi için en doğru kararı verdi!

Kanal D, final iddiaları arasında Yeni Hayat dizisi için en doğru kararı verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları izleyicilerle Kanal D ekranında buluşmakta olan Yeni Hayat dizisinin düşen reytingleri nedeniyle yayından kaldırıldığı haberleri tüm hayranlarını büyük üzüntüye sevk etmişti. Ancak sonra Kanal D’den diziye bir şans daha gelebileceği bilgisi ulaştı.

Dizinin 8 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak olan 6. bölümün reytinglerine bakılacağı ve son kararın da ona göre verileceği ifade edildi. Serkan Çayoğlu ile Melisa Asıl Pamuk’u buluşturan dizinin reytinglerinde yükselme tüm denklemi değiştirdi.

Dizi hayranlarının hafta boyunca sosyal medyadan yaptıkları destek çağrıları da işe yaradı ve Yeni Hayat dizisi reytinglerde toparlanma işaretleri verdi. Bu gelişme üzerine de Kanal D kararını değiştirdi.

Normalde 8. bölümde final yapması beklenen Yeni Hayat dizisi için şimdilik bu ihtimal ortadan kalktı. Gazeteci Birsen Altuntaş, son durumu twitter hesabından paylaştı.

Kanal D, Yeni Hayat dizisi için devam kararı verince hayranları da bu duruma çok sevindi.

Kanal D, final iddiaları arasında Yeni Hayat dizisi için en doğru kararı verdi! 7

Yeni Hayat dizisinde ise 2.4 reyting ile 3.2 arasında oranlar geldi. Dizi son bölümü ile totalde ilk 10 program arasına giremese bile, AB ve ABC1 gruplarında 9. sırada yer aldı.

Bu oranlar yeterli olmasa da yine de umut veriyor. Dizi, 4’lü reytingleri bulur ise yayında kalması için sorun kalmayacaktır.