Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D final kararı aldı ama izleyiciler o diziyi bırakmak istemiyor!

Kanal D final kararı aldı ama izleyiciler o diziyi bırakmak istemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan O Kız dizisiyle ilgili final kararı Kanal D tarafından resmen duyuruldu. Dizinin 24. bölümü ile birlikte 15 Mart Çarşamba akşamı sona ereceği resmileşmiş oldu. Zaten uzun süredir dizinin final yapacağına yönelik beklentiler basında paylaşıldı ve gelecek hafta O Kız dizisi son kez ekranda olacak.

Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Kadir karakterinin 45 yaşında bir adam olmasına rağmen, 5 yaşındaki çocuğun duyguları ile hareket ettiği bir karakteri ortaya çıkarmak hiç de kolay değildi. Ancak Erkan Petekkaya her zamanki gibi yine yeteneklerini konuşturdu ve O Kız dizisinin bu noktaya kadar gelmesinde de çok etkili oldu.

Kanal D final kararı aldı ama izleyiciler o diziyi bırakmak istemiyor! 8

Sitare karakterinde Sezin Akbaşoğulları da izleyicilerden geçer not alan ve hayranlık uyandıran bir isim olarak akıllara yerleşti.

Zeynep karakterinde Dilin Döğer ile Ozan olarak izlediğimiz Cengiz Orhonlu’nun da bu dizi sayesinde adını duyurduklarını ve ilerleyen dönemde önlerine birçok fırsat çıkacağı anlaşılıyor.

Kanal D final kararı aldı ama izleyiciler o diziyi bırakmak istemiyor! 9

Diziye son dönemde katılan Rojda Demirer’in de katkıları ile 24. bölüme kadar yayında kalma başarısı sergileyen bir O Kız dizisi gerçeği var.

Her ne kadar Kanal D’nin diğer iddialı dizileri arasında O Kız, kısa süren bir proje olsa da yine de başarısı tartışılmaz. Dizi hayranları da final kararına çok üzüldü.

O Kız’ın bitmemesi gereken bir yapım olduğunu belirten izleyiciler, final fragmanında Kadir’in gerçekte Zeynep’in babası olmadığının ortaya çıkmasına da çok üzüldü.

Senaristlerin mutsuz bir final yazmalarından rahatsız olan izleyiciler, bu duruma sosyal medyadan eleştiri yaptı. Birçok dizi hayranı da O Kız’ın devam etmesini arzu ettiklerini belirten yorumlar yayınladı.

Sonuç değişmeyecek ve 15 Mart Çarşamba akşamı dizi son kez izleyicilerle buluşacak.