Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kanal D yeni bir dizi hazırladı, Öykü Gürman ile Sevcan Yaşar sürpriz yaptı!

Kanal D yeni bir dizi hazırladı, Öykü Gürman ile Sevcan Yaşar sürpriz yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D hem televizyon dizisi hem de dijital diziler yaparak iki farklı kulvarda da bulunmaya çaba harcayan bir kanal oldu… Sadakatsiz, Camdaki Kız, Yargı dizilerinden sonra Üç Kız Kardeş ile de izleyicilerin ilgisini çeken Kanal D’nin yeni dizisinin ismi ise Hurdalık.

Ancak bu dizi televizyon ekranı için değil, dijital bir yapım olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Kanal D Dijital’in yeni komedi dizisi Konteynır Brothers “Hurdalık” 19 Mart Cumartesi günü ilk bölümlerinin yayınlanması ile birlikte izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Dizinin ilk bölümlerinin konukları arasında ise Sevcan Yaşar ve Öykü Gürman bulunuyor… İki ünlü ismi dizinin ilk 5 bölümünde izleyebilirsiniz. Sevcan Yaşar en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Esra karakterini canlandırmış, ayrıca bu sezon Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Neyran olarak yer almıştı.

Kanal D yeni bir dizi hazırladı, Öykü Gürman ile Sevcan Yaşar sürpriz yaptı! 8

Öykü Gürman ise, Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Asiye karakteri ile oyunculuk yeteneklerini ortaya koydu ve son olarak 2020 yılında Gel Dese aşk isimli atv dizisinde yer aldı.

Komedi dizisi olmasının yanı sıra kısa süresiyle de dikkat çeken Hurdalık dizisinde Serhat Osman Karagöz ile Mertkan Erkan başrolde bulunuyor.

Bir araba hurdalığının konteynırında yaşayan Serhat ve Mertkan’ın başından geçen komik olayları, ünlü konukları ile yaptıkları eğlenceli sohbetleri konu alan dizi merakla bekleniyor.

Kanal D yeni bir dizi hazırladı, Öykü Gürman ile Sevcan Yaşar sürpriz yaptı! 9

“Bir gün herkes bu hurdalığı tadacak” mottosuyla yola çıkan 26 bölümlük mini dizinin ilk 3 bölümü 19 Mart Cumartesi günü yayınlanacak.

4. ve 5. bölümleriyle de yeni dijital diziyi 20 Mart Pazar günü ücretsiz olarak kanald.com.tr, Kanal D uygulamaları ve Youtube kanalında izleyebilirsiniz.