Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D yıllar sonra diziler konusunda doğruyu buldu!

Kanal D yıllar sonra diziler konusunda doğruyu buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Bir dönem en iyi dizilerin adresi olan Kanal D, son yıllarda bu konumunu kaybetmişti. Özellikle atv’nin güçlü yapımlarla öne geçtiği, Fox TV’nin zaman zaman önemli yapımlarla çıkış yaptığı dizi sektöründe, Show TV’de bazı yapımları ile hep konuşulan kanal oldu. TRT1 ise son yıllarda diziler konusunda adeta sıçrama yaparak zirveyi elde etti.

Kanal D ise bir dönemin en başarılı dizilerinin yayıncısı olarak eski yapımları ile övündüğü yıllar yaşadı… Ancak son bir yıl içinde bu durumun değişmeye başladığını görüyoruz. Kanal D’nin aldığı önemli dizi kararları sonrasında yükseliş dönemine geçtiğini söyleyebiliriz.

Uzun yıllardır Arka Sokaklar dizisinin başarılı gidişatı ile gururlanan Kanal D’nin artık elinde 3 güçlü dizi daha var… Son 1 yıl içinde yaşanan gelişmeler kanalın diziler konusunda yeniden öne çıkmasını sağladı.

TRT1 ve atv’den sonra etkili dizileri ile üst üste birincilikler elde etmeye başlayan Kanal D, büyük sorununu çözmeyi başardı.. Geçen sezon Sadakatsiz dizisi ile çok iyi bir çıkış yakalayan Kanal D, ardından da Camdaki Kız ile yine başarılı bir işe imza attı.

Bu sezon yayınlanmaya başlanan Yargı dizisinin güçlü hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile Pazar akşamları Teşkilat karşısında iyi sonuçlar alması kanalın elini güçlendirdi.

Haftanın 4 günü için çok iddialı yapımları bulunan Kanal D, son 1 yıl içinde dizilerde geriye düştüğü dönemden sıyrıldı ve öne çıkmaya başladı.

Bu hafta; Çarşamba akşamı Sadakatsiz bu sezonun en iyi reytinglerini aldı. Perşembe günü de benzer bir başarı Camdaki Kız dizisinden geldi. Cuma akşamı ise Arka Sokaklar tüm kişiler kategorisinde yeniden birincilik elde etti. Pazar akşamları Yargı’nın da çok beğenilmesi ile birlikte Kanal D’nin rahat bir sezon geçireceği anlaşıldı.

Kanal D’nin az ama öz ve güçlü dizilerle ekran macerasını sürdürmesi de akılcı bir karar olarak duruyor.