Ana sayfa TV Programları Kanal D’de başlayacağı duyurulan programı Fox TV kaptı!

Kanal D’de başlayacağı duyurulan programı Fox TV kaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacağı yönünde yapılan tanıtımlar ile Maske Kimsin Sen? isimli yarışma programı büyük dikkat çekmişti. Bir maskenin altına gizlenen ünlü ismi tanıma çabasının eğlenceli bir şekilde sunulması olarak bilinen yarışmayı Tansel Öngel’in sunacağı ve Kanal D ekranında yayınlanacağı duyurulmuştu.

Yapılan paylaşımlar ve görüntüler ile bir hayli ilgi çeken Maske Kimsin Sen? isimli yarışma programının Fox TV’ye geçtiği ortaya çıktı. Fox TV’den yarışmanın yakında başlayacağına dair bir tanıtım yayınlandı.

Ünlü isimleri seslerinden tanımaya çalışacak olan izleyiciler çok farklı bir yarışma programı ile karşı karşıya kalacak. Ünlülerden oluşacak dedektiflerin de bulunacağı yarışmayı yine Tansel Öngel sunacak.

Televizyonların en çılgın yarışması olarak sunalan Maske Kimsin Sen’in ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz bir bilgi yok.

Kendi alanında ünlü isimler maske ve kostümleri ile sahneye çıkacak. Ünlüleri sadece seslerinden tanımaya çalışacak olan izleyicilerin de bir hayli eğlenecekleri söylenebilir.