Ana sayfa Sosyal Medya Kanal D’de bir dizi daha final tehlikesi ile karşı karşıya, bu kadroya yazık!

Kanal D’de bir dizi daha final tehlikesi ile karşı karşıya, bu kadroya yazık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan İyi Aile Babası isimli dizinin ilk 4 bölüm sonrasında isim ve konsept değiştirmesi de işe yaramadı. Birol Güven’in senaryosunu eline almasından sonra bambaşka bir havaya bürünen dizinin sonuçları kötü gelmeye devam ediyor.

İlk bölümüyle aile komedisi olarak izleyicilerin büyük şans verdiği dizi iyi reytingler almıştı. Ancak sonraki 5 bölüm üst üste düşük oranlar geldi. Birol Güven devreye girdi ve dizinin tüm hikayesini yeni baştan kurguladı. Ancak değişen bir şey olmadı.

Babam Çok Değişti ismi ile geçen hafta yeniden ekrana dönen dizi ne yazık ki kötü reyting almıştı. Dün akşam da dizinin yeni halinden bir bölüm daha yayınlandı. Ancak oranlar yine oldukça düşük. Total ve AB gruplarında 2’li oranlar yakalayabilen dize, ABC1’de ise 3’ü gördü. Ancak bu oranlar yeterli olmayacaktır.

Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar ve Eslem Akar gibi oyuncuların yer aldığı kadroya ise yazık olduğu konusu herkesi dilindeki tek cümle… Zira bu kadrodan çok daha iyi bir iş bekleniyordu. Ancak oyuncuların da burada bir hatası yok.

Aslında proje tam hazır olmadan ekrana sürüldü, hikaye ve diyaloglar iyi olmayınca oyunculuk performansları ile durumu kurtarmak da pek mümkün olamıyor. Babam Çok Değişti dizisine Kanal D ne kadar sabır gösterir bilinmez ama, bu oranların yükselmesi hem de Perşembe gibi zorlu bir günde oldukça zor.

Hatırlatalım, dün akşam perşembenin en güçlü dizisi Bir Zamanlar Çukurova yoktu. Yani bu durumda bile reytingler düşük ise iki kez düşünmek lazım.

Bu kadroya yazık oldu, bakalım dizi hakkında Kanal D’nin kararı ne olacak?