Ana sayfa Dizi Haberleri Sol Yanım dizisi reytinglerde yine hüsran yaşıyor!

Sol Yanım dizisi reytinglerde yine hüsran yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Sol Yanım dizisinde ekip elinden gelen her şeyi ortaya koyuyor. Aslında izlenmeyecek bir yapım değil. Ancak birçok dizi gibi derdini izleyiciye çok iyi anlatamayan Sol Yanım, reyting fakiri bir konumda.

Aslında Star TV’nin Akrep dizisi gibi hak ettiğinden düşük reyting alan bir yapım Sol Yanım. Özge Yağız, Tolga Mendi, Emre Bey ve Cemre Baysel’dan oluşan genç kadroda işlerini iyi yapıyor. Dizinin setinde çok güzel bir ortam oluştuğu kamera arkası görüntülerine de yansıdı.

Sol Yanım dizisi için her şey var. Star TV de yapıma desteğini sergiliyor ama izleyiciler bir türlü bu yapıma yeterli ilgiyi göstermedi. Sol Yanım başladığı günden bu yana reytinglerde adım adım yükseliyor ama şimdiye kadar iyi bir noktaya geldiğini söylemek zor.

Sol Yanım için dün akşam da reytinglerin yükselmesi için iyi bir fırsat vardı. Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümünün ekranda olmaması bir şans idi. Ancak reyting sonuçları yine moral bozdu. Total ve ABC1’de 3’lü oranlardaki dizi, AB’de biraz daha düşük… İlk 10 program arasına bile giremeyen Sol Yanım dizisinin akıbetinin ne olacağı merak konusu oldu.

Star TV’nin daha önceki tecrübeleri dikkate alınır ise diziye bir süre daha zaman vermesi şaşırtıcı olmayacaktır.