Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’de bir iddialı diziye veda, bir yenisine merhaba!

Kanal D’de bir iddialı diziye veda, bir yenisine merhaba!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon kanalları yeni dizilerle izleyicileri ekranında tutmak için her yolu denemeye devam ediyor. Kanal D ekranında da yeni diziler yakında bir bir başlayacak. İlk olarak Aşkın Tarifi’ni göreceksiniz.

Hekimoğlu isimli dizisine 2 bölüm sonra veda edecek olan Kanal D, final kararını çok önceden almıştı. Kanal D, ekranından bir dizi giderken, bir başkasına ise yer açılmış oldu… Aşkın Tarifi isimli dizi çok yakında başlıyor. Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği dizinin başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk paylaşıyor.

Kanal D'de bir iddialı diziye veda, bir yenisine merhaba! 9

Dizinin yayın tarihi henüz belli olmadı. Ama setten gelen fotoğraflar Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk ikilisinin çok iyi bir uyum yakaladıkları fark edildi. Arıtürk, ilk kez bir dizide yer alıyor ve youtube paylaşımları ile tanınıyor.

Aşkın Tarifi çok yakında Kanal D’de başlıyor! İşte dizinin ilk fragmanı:

Kadrosunda etkileyici isimler bulunan Aşkın Tarifi’nde şu isimler rol alacak: Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır.

Yönetmen koltuğunda Deniz Koloş oturduğu projenin yaratıcı yapımcılığını Birsel Çıkıncı üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise Leyla Oter ve Doruk Erengül kaleme alıyor.

Kanal D'de bir iddialı diziye veda, bir yenisine merhaba! 10

İşte Aşkın Tarifi dizisinin konusu:

Kendi halinde bir kebap ustası olan Fırat, kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk’a dersini vermek ister. Fırat’ın öfkeyle çıktığı yolculuk, onu bir Fransız restoranına sürükler. Geçmişte Fransız mutfağında iyi bir şef olan Fırat, tutkunu olduğu mutfağa yeniden kavuşurken; restoranın sahibi, güzeller güzeli Naz Soyluer sayesinde de gerçek aşkla tanışır. Doğu ve batı mutfaklarını harmanlayan, yemek sihirbazı Fırat Şef, herkesi şaşkına çevirecek tarif defterinde bir tek Aşkın Tarifi olmadığını anlayacaktır.

Kanal D'de bir iddialı diziye veda, bir yenisine merhaba! 11

Tarifsiz bir aşk yolculuğuna çıkan Fırat, Doktor Aşk’a “aşk dersi” verebilecek mi? Yoksa ava giderken avlanacak mı? Fırat, Aşkın Tarifini bulabilecek midir, ya da Aşkın Tarifi var mıdır?